powered by

Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προϊόντα από την Τρ. Κύπρου

Σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, στις 27 Ιουνίου στη Λευκωσία, περισσότερα από 200 άτομα από όλο το φάσμα του επιχειρηματικού τομέα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει η τράπεζα. 
 

 

 

Ενημερώθηκαν επίσης, για τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του το Δίκτυο Enterprise Europe Network, για τη διεθνοποίηση και την εξωστρέφεια των κυπριακών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Το Τμήμα Ευρωπαϊκών Σχέσεων και Προϊόντων της Τράπεζας Κύπρου παρουσίασε τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προϊόντα που διαχειρίζεται η τράπεζα καθώς και τους τρόπους με τους οποίους στηρίζει τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. 

Η σχετική παρουσίαση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Τράπεζας www.bankofcyprus.com.cy στην Αρχική Σελίδα κάτω από τα Τελευταία Νέα.

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%
Τίμησε τον Κωνσταντίνο Ηροδότου η ΕΤΥΚ-«Κατά τη θητεία του ως Διοικητής επιλύθηκαν σημαντικά προβλήματα»
Joey Extras: Νέο σχέδιο επιβράβευσης για παιδιά και γονείς από την Τράπεζα Κύπρου
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Η UniCredit επιμένει για εξαγορά της Commerzbank-Σταθερά αντίθετο το Βερολίνο