Primetel: Θέλουμε μία συνδρομή για το ποδόσφαιρο

«Η PrimeTel ήταν και είναι πάντα ανοικτή σε συνεργασίες με άλλες πλατφόρμες και για χρόνια τώρα προσπαθεί να συνεργαστεί με τη CYTA και την LTV, χωρίς καμία ουσιαστική ανταπόκριση».

Σαν εταιρεία, σημειώνει, είμαστε ανοικτοί σε κάθε εμπορική συνεργασία με άλλες πλατφόρμες με σκοπό να προσφέρεται ολόκληρο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο με μία συνδρομή σε προσιτή τιμή. Προσθέτει δε, πως ως εταιρεία, δε θέλησαν ποτέ να μονοπωλήσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο με σκοπό να πλήξουμε τον ανταγωνισμό ή για να επιδοτήσουν τηλεπικοινωνιακές ή άλλες υπηρεσίες,  «χαρακτηριστικές πρακτικές του ανταγωνισμού». «Θεωρούμε», προσθέτει, «ότι ο υγιής και ισότιμος ανταγωνισμός αποβαίνει πάντοτε προς όφελος του συνδρομητή».

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΚΟΠ για να πετύχει την ενοποίηση του κυπριακού ποδοσφαίρου ούτως ώστε να προσφέρεται στην ολότητά του, σε όλους τους καταναλωτές, χωρίς διακρίσεις και με μία συνδρομή σε προσιτή τιμή».

Η  PrimeTel συνεχίζει να εμπλουτίζει το τηλεοπτικό της περιεχόμενo και σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι συζητήσεις της εταιρείας με όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες για περαιτέρω εξασφάλιση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

«Με 10 χρόνια σταθερή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου, θεωρούμε ότι ο αθλητισμός και ειδικότερα το ποδόσφαιρο αποτελεί ποιοτικό περιεχόμενο. Πρόσφατα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώσαμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Απόλλωνα, γεγονός που επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία που διέπει την εταιρεία με τα σωματεία συνεργάτες της».

Το Ισπανικό Πρωτάθλημα «La Liga» και το Ισπανικό Κύπελλο θα βρίσκονται στην PrimeTel, από τον ερχόμενο Αύγουστο. Οι συνδρομητές της εταιρείας θα απολαμβάνουν ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου. «Με βάση την συμφωνία θα προβληθούν πέραν των 400 μεταδόσεων και οι  μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρσελόνα καθώς και κορυφαία ονόματα του ποδοσφαίρου, όπως Μέσι και Ρονάλντο θα προσφέρουν αποκλειστικά στους συνδρομητές μας υψηλής ποιότητας ποδοσφαιρικό θέαμα».

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου