Adv. Feature: Royal Crown Insurance Company

Με κύριο γνώμονα τη σωστή ασφάλιση και με επικέντρωση σε διαχρονικές αξίες, που διέπουν τη λειτουργία της πέραν των τριάντα χρόνων, η Royal Crown Insurance Company συνεχίζει την προσπάθεια να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στον ασφαλισμένο της, παρέχοντας σιγουριά και ποιοτική εξυπηρέτηση σε κάθε του ασφαλιστική ανάγκη.

Η Royal Crown Insurance Company είναι περήφανη για το μεγάλο δίκτυο συνεργατών της, τους αντιπροσώπους της, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό της. Είμαστε όλοι μια ομάδα, με αλληλοστήριξη και άριστη επικοινωνία, και οι ασφαλισμένοι μας είναι μέρος αυτής. Στόχος και φιλοσοφία μας είναι η σωστή προστασία των ασφαλισμένων και η ικανοποίηση εξατομικευμένων αναγκών.

Οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να επεξηγήσουμε τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων μας, να τις τροποποιήσουμε, να προσθέσουμε νέες, να αφαιρέσουμε αχρείαστες, να δημιουργήσουμε μέσω της ασφάλισης την προστασία που ο καθένας χρειάζεται. Τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη.  

Για να διατηρήσουμε τον κοινωνικό ρόλο που επιτελούν οι ασφαλιστικές εταιρείες οφείλουμε να προσαρμοστούμε με τις ανάγκες των καιρών.  Σε δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες οφείλουμε να ξεφύγουμε από τα συνήθη καλούπια των κλασικών λεκτικών των ασφαλιστηρίων.  Γι’ αυτό και καινοτομούμε, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να διαμορφώσουμε τα ασφαλιστήριά μας, αλλά και να δημιουργήσουμε νέα, ώστε να ανταποκρινόμαστε πιο αποδοτικά σε συγκεκριμένες ασφαλιστικές ανάγκες. Προς το σκοπό αυτό έχουμε την τύχη να απολαύουμε της στήριξης τεράστιων ευρωπαϊκών αντασφαλιστικών εταιρειών.  

Οι αρχές της ακεραιότητας και της διαφάνειας, καθώς και το αίσθημα δικαίου που εφαρμόζονται σε όλες μας τις συναλλαγές, είναι που καθορίζουν και τη διαδικασία των απαιτήσεών μας. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να διευθετούνται γρήγορα και ορθά και κανένας πελάτης μας να μη μένει εκτεθειμένος.
Οι δραστηριότητες μας έχουν πιστοποιηθεί από τους Lloyd’s Register Quality Assurance Ltd, με βάση το σύστημα ποιότητας ISO 9001:2008, από τον Μάιο του 2005.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τα Ασφαλιστικά μας προϊόντα δεν ακολουθούν ανελαστικά στερεότυπα, αλλά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσαρμόζονται με ευελιξία στις ρεαλιστικές ανάγκες του κάθε ασφαλισμένου και διαμορφώνονται ανάλογα με τις οικονομικές, οικογενειακές ή άλλες  προτεραιότητες και ανάγκες των πελατών μας.

Ασφάλεια Περιουσίας με το συμβόλαιο Υπερασφάλειας Επιχειρήσεων, ένα ευέλικτο και πολυσύνθετο προϊόν,  το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών του επιχειρηματία, κατοχυρώνοντας απρόσκοπτα τη μελλοντική του πορεία και εξασφαλίζοντάς του οικονομική σταθερότητα.

Η Υπερασφάλεια Επιχειρήσεων μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας κάλυψη για Φωτιά, Κεραυνό, Έκρηξη, Σεισμό, Οχλαγωγία και Πολιτικές εξεγέρσεις, Κακόβουλη Ζημιά, Θύελλα, Καταιγίδα, Πλημμύρα, Έκρηξη Σωλήνων, Ζημιά από Πρόσκρουση, Ζημιά από Αεροσκάφη και άλλες Ιπτάμενες Συσκευές, Μετακίνηση Ερειπίων, Έξοδα Προσωρινής Μεταστέγασης, Αρχιτεκτονικές, Εκτιμητικές, Νομικές και Συμβουλευτικές Αμοιβές κ.ά., Συνεπακόλουθη Ζημιά περιλαμβανομένης Απώλειας ή Μείωσης Κερδών, κάλυψη για Διάρρηξη ή Κλοπή, Ευθύνης προς Τρίτους και Προϊόντων, Απώλεια Χρημάτων, Κάλυψη Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Μηχανημάτων Γραφείου, Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων Ασφάλιση Υαλοπινάκων, Ασφάλιση των Εμπορευμάτων της επιχείρησης κατά την Μετακίνησή τους, Κάλυψη Εμπορευμάτων που βρίσκονται σε ψυκτικούς θαλάμους και Ασφάλιση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Κάθε κατηγορία από τις πιο πάνω μπορεί να τύχει ουσιαστικής και λεκτικής επεξεργασίας, ώστε ο επιχειρηματίας να αισθάνεται σίγουρος ότι του παρέχεται η ασφαλιστική κάλυψη που, λόγω της φύσης της εργασίας του, κρίνεται απαραίτητη.

Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης: Tο δικό μας ασφαλιστήριο επαγγελματικής ευθύνης για δικηγόρους, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την υποχρεωτική τους ασφάλιση και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες είτε του αυτοεργοτούμενου δικηγόρου είτε της δικηγορικής εταιρείας, ώστε να απολαύει ο κάθε επαγγελματίας, σε αυτό το χώρο, το όριο ευθύνης, αλλά και τις επεκτάσεις που θα τον προστατέψουν σε περίπτωση απαίτησης εναντίον του.

Επαγγελματίες μέλη του ΕΤΕΚ: Τα ασφαλιστήρια μας για αρχιτέκτονες, μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, επιμετρητές ποσοτήτων και εκτιμητές γης προσφέρουν ευρεία κάλυψη για όλες τις δραστηριότητες των συγκεκριμένων επαγγελμάτων.  Έχουμε διαμορφώσει τα ασφαλιστήριά μας, ώστε να προσφέρουν στοχευμένη κάλυψη για τα τεχνικά, αλλά και τα συμβουλευτικά επαγγέλματα, λαμβάνοντας υπόψη τις εγγενείς μεταξύ τους διαφορές. Παράλληλα ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές υποχρεωτικής ασφάλισης, που θέτει το Επιμελητήριο για τα μέλη του.

Τα ασφαλιστήρια μας για επαγγελματική ευθύνη προσφέρονται επίσης σε επαγγελματίες, όπως, λογιστές, κτηματομεσίτες, εκτιμητές θαλάσσιων σκαφών, σχεδιαστές, φωτογράφους, διαφημιστές, εκδότες, κειμενογράφους και όλους όσοι έχουν ανάγκη από ουσιαστική οικονομική προστασία για την απρόσκοπτη άσκηση των δραστηριοτήτων τους.

Ασφάλεια Ευθύνης Εργοδότη: Προσφέρει πλήρη κάλυψη των εργοδοτών για απαιτήσεις και αποζημιώσεις προσωπικού συνεπεία εργατικού ατυχήματος, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αλλά και πέρα από αυτή, ανάλογα με τις ανάγκες του εργοδότη για τη σωστή προστασία των υπαλλήλων του.

Ασφάλεια Παντός Κινδύνων Εργολάβων: Kαλύπτει απώλεια ή ζημιά κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου ή κατά τη διαμόρφωση του εργοταξίου και απώλεια σε υλικά οικοδομής λόγω ενός ξαφνικού και απρόβλεπτου περιστατικού, που προκαλείται στο εργοτάξιο, αλλά και ασφάλιση της νομικής ευθύνης του εργολάβου σε περίπτωση τραυματισμού ή ζημιάς σε περιουσία τρίτων μερών.

Ασφάλεια Μεταφοράς Εμπορευμάτων δια θαλάσσης και Αέρος: Καλύπτει όλα τα μεταφερόμενα εμπορεύματα από φυσική ζημιά ή απώλεια και σε περίπτωση επέλευσης κινδύνου, επαναφέρει την ασφαλιζόμενη επιχείρηση στην ίδια οικονομική θέση που ήταν πριν συμβεί το ατύχημα.  

Ασφάλιση Ευθύνης Διοικητικών Συμβούλων και Αξιωματούχων: Καλύπτει τη νομική ευθύνη συμβούλων και αξιωματούχων μιας εταιρείας σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς σε τρίτους λόγω αμελούς εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Δεν επαναπαυόμαστε και εντοπίζοντας νέες προκλήσεις στην ασφαλιστική αγορά, έχουμε εξεύρει λύσεις ακόμα και για την ασφάλιση φωτοβολταικών, αιολικών πάρκων και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τόσο στο στάδιο της ανέγερσης όσο και της λειτουργίας τους.

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)