Extreme Park: Στόχος οι επαναλαμβανόμενοι πελάτες

Στους επαναλαμβανόμενους πελάτες στοχεύει το Extreme Park, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Όπως τόνισε ο διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Χαλκούσης η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη όχι μόνο για το Extreme Park, αλλά για όλες τις εταιρείες, οπότε η εταιρεία προχώρησε με εκπτωτικά πακέτα, τα οποία και ο κόσμος προτίμησε. «Μειώσαμε τις τιμές μας κατά 20 – 25% για τα πάρτι και σχεδόν στο μισό για άτομα», τόνισε.

Σημείωσε ότι σημαντικό κομμάτι της δουλειάς είναι τα πάρτι, στα οποία προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα. «Δουλεύουμε κατά 90% με πακέτα για ενήλικες και παιδιά, ενώ στους πελάτες που επισκέπτονται το χώρο μας για παιχνίδι, προσφέρουμε voucher, ώστε στην επόμενη επίσκεψη να πληρώσουν πολύ μικρότερο ποσό στην είσοδο». Επίσης,  ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία είναι ότι η συνεχής ανανέωση με καινούργια παιχνίδια.

Η εταιρεία διασφαλίζει στο μέγιστο την ασφάλεια για τις υπηρεσίες και τα παιχνίδια, με τα καλύτερα ευρωπαϊκά στάνταρτ και πιστοποιήσεις για την ποιότητα και την ασφάλεια. Το Extreme Park είναι πιστοποιημένο με τα: Health & Safety system OHSAS 18001, EN 1176-1 (October 2008) (Annex A,B,C), EN 1176-3 (August 2008) και EN 1176-10 (September 2008). Όλα τα φουσκωτά συμμορφώνονται με το BS EN 14960: 2006 κι όλα τα παιχνίδια συνεχώς εποπτεύονται από εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το Extreme Park, που ιδρύθηκε το 1998, καταλαμβάνει 6000 τ.μ. χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 1 μέχρι 13 ετών. Χωρίζεται σε τρία τμήματα, το «Outdoor Fun Factory», που καλύπτει τις ηλικίες 1-13 και λειτουργεί κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και δύο τμήματα εσωτερικά, το «Underwater Adventure», που καλύπτει ηλικίες 1- 8 και το «Plus 2», που είναι πιο κατάλληλο για ηλικίες 5 – 13 ετών. Υπάρχουν επίσης, καφετερίες και εστιατόρια σε όλα τα τμήματα του πάρκου.

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)