Daily Roast: Για φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ
11:36 - 20 Ιουνίου 2014
Tο πάθος για τον καλό καφέ και τον πειραματισμό σε όλες τις πτυχές του, οδήγησε τον Άρη Χριστοφόρου στην δημιουργία του The Daily Roast. Πρόκειται στην ουσία για ένα χώρο, στον οποίο προσφέρεται φρεσκοκαβουρδισμένος καφές -τον οποίο μπορεί κανείς να απολαύσει εντός του χώρου ή να τον πάρει μαζί του- αλλά και όσα θα ήθελε να ανακαλύψει κανείς γύρω από την φιλοσοφία του. Την ίδια ώρα απευθύνεται στον επαγγελματία αλλά και στον απαιτητικό οικιακό χρήστη καφέ, και για τον σκοπό αυτό έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος στον οποίο παρέχεται μεμονωμένα ή σε επαγγελματίες baristas, εκπαίδευση για το κάθε τι στο κομμάτι του καφέ.
Στο The Daily Roast γνωρίζουν καλά πως για να έχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν, πρέπει να έχουν την σωστή πρώτη ύλη. Ο πράσινος καφές πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας, αλλιώς ποτέ δεν θα επιτύχεις εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο καφές καβουρδίζεται πάντα επί τόπου, στο καβουρδιστήρι που βρίσκεται σε κοινή θέα σε αυτούς που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία. Το καβούρδισμα που ακολουθείται είναι Light έως Medium για να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά της κάθε προέλευσης καφέ. Προσφέρονται επίσης διάφορες μεθόδους απόσταξης όπως espresso και drip coffee.
Το The Daily Roast βρίσκεται στην Γερασίμου Μαρκορά 16, στην Λευκωσία και είναι ανοικτό τις καθημερινές από τις 7 το πρωί, το Σάββατο από τις 8 πμ μέχρι τις 4 μμ και την Κυριακή κλειστό. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99726927 ή στο www.facebook.com/thedailyroastcyprus.