Άκης Λευκαρίτης: Παραίτηση από ΔΣ Πετρολίνα

Αλλαγές στη διευθυντική και διοικητική δομή της Πετρολίνα έφερε η σύλληψη του εκτελεστικού συμβούλου Άκη Λευκαριτή σε σχέση με σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Ο Άκης Λευκαρίτης υπέβαλε την παραίτηση του από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο διορίστηκε η Γεωργία Λευκαρίτη Ιωάννου.

 Παράλληλα, ο Δημήτρης Λευκαρίτης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αναλαμβάνει εκτελεστικά καθήκοντα.

Βιογραφικό Γεωργίας Λευκαρίτη

Γεννήθηκε στη Λάρνακα και σπούδασε Νομική στην Αγγλία όπου απέκτησε το πτυχίο LLB Honours. Άσκησε τη δικηγορική στο γραφείο Τάσσου Παπαδόπουλου & Σία και ακολούθως ανέλαβε ενεργό ρόλο σε θέματα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων στον Όμιλο Α/φοι Λευκαρίτη. Το 2002 διορίστηκε Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων στην Petrolina (Holdings) Public Ltd και το 2010 ανέλαβε επιπρόσθετα καθήκοντα ως Βοηθός Διευθύντρια Μάρκετινγκ. Διαθέτει πολύχρονη πείρα σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στρατηγικής ανάπτυξης και εφαρμογής εταιρικού προγράμματος προώθησης και διαφήμισης. Είναι μέλος σε διάφορα φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα με έντονη κοινωνική δράση.

 

Δειτε Επισης

Προχωρά η μελέτη για την ανάπτυξη της μαρίνας και του λιμανιού της Λάρνακας-Ανάθεση στο ΤΑΙΠΕΔ Ελλάδας
Νίκος Χριστοδουλίδης: Αντανάκλαση της θετικής δυναμικής της οικονομίας μας οι εαρινές προβλέψεις της Κομισιόν
Sunwing Sandy Bay Resort: Ανακαίνιση αξίας 30 εκατ. για το ξενοδοχείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου
A. Χοντουλίδης: Σοβαρός παίκτης στον χώρο του online gaming η Κύπρος-Τα περιθώρια βελτίωσης και οι στόχοι του COGA
Θάνος Μιχαηλίδης: Ο θετικός αντίκτυπος στον τουρισμό και η πιθανή πρόκληση από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Άλμα 25,5% στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο-Ανοδικά κινήθηκε το τετράμηνο
ΥΠΟΙΚ για προβλέψεις Κομισιόν: Επιβεβαιώνεται η σταθερή πρόοδος, η ανθεκτικότητα και η δυναμική της οικονομίας
17α IN Business Awards: Όσα δηλώσαν οι προσκεκλημένοι στη μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας(vid)
Εαρινές προβλέψεις Κομισιόν: Συνέχιση οικονομικής ανάπτυξης στην Κύπρο-Ο κύριος κίνδυνος για την οικονομία
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα για τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα το 2024