Pollard Βanknote: Συνεχίζει με το Κρατικό Λαχείο

Η εταιρεία Pollard Βanknote ανακοίνωσε ότι συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά τη συμφωνία που έχει με το Κρατικό Λαχείο. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η οποία άρχισε στις 19 Μαρτίου, η Pollard Βanknote παραμένει ο αποκλειστικός προμηθευτής των ξυστών λαχείων και συναφών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού του παιχνιδιού, την εκτύπωση των εισιτηρίων, το μάρκετινγκ, και το στρατηγικό σχεδιασμό. Η Pollard Banknote είναι ο κύριος πάροχος λαχείων σε πάνω από 50 αγορές σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία συνεργάζεται με το Κρατικό Λαχείο από το 2010, η και η συνεργασία τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οδήγησε στην εισαγωγή νέων μορφών παιχνιδιού και την παροχή νέων κινήτρων ώστε να εξιτάρουν περισσότερο τον παίκτη.  

Η Pollard Banknote εκτιμά ιδιαίτερα την ευκαιρία που της δόθηκε ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία, δήλωσε ο Doug Pollard, εκτελεστικός σύμβουλος της εταιρείας. «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουμε μάθει πολλά για την αγορά της Κύπρου και με αυτή τη νέα παράταση της σύμβασης, ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το Κρατικό Λαχείο για την περαιτέρω ενίσχυση των παιχνιδιών μας».

Από την πλευρά του, ο  Προϊστάμενος του Κρατικού Λαχείου Μάριος Κωνσταντίνου δήλωσε ότι η νέα αυτή επέκταση του συμβολαίου θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε περαιτέρω  την εταιρική σχέση μας με την Pollard Banknote. Έχουμε δουλέψει αρκετά ώστε να αναπτύξουμε μοναδικά παιχνίδια όπως το «Καλά Χριστούγεννα». Σχεδιασμένο και τυπωμένο από την Pollard Banknote, αυτό το παιχνίδι είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του Κρατικού Λαχείου», δήλωσε.

 

Δειτε Επισης

Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής από σταθερή σε θετική
Φωτοβολταϊκό πάρκο 100 MW στη Λεμεσό-Σε διαβούλευση μεγάλο έργο της Universal Green Energies
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Τα 26 σημαντικά έργα υποδομής και το κόστος τους στον προϋπολογισμό 2025 και στο ΜΔΠ 2025-2027 (πίνακας)
Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό
Μ. Κεραυνός: Οι προτεραιότητες του προϋπολογισμού 2025 και του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2025-2027
Προϋπολογισμός 2025: Αυξημένες αναπτυξιακές δαπάνες κατά 2,1%, μείωση μόνιμων θέσεων στο δημόσιο
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon