Powered by

Eurogroup: Η τέταρτη αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος

Η τέταρτη αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος βρίσκεται ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση της συνεδρίας του Eurogroup, το οποίο συνέρχεται στις 19 Ιουνίου στο Λουξεμβούργο. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Eurogroup, το σώμα σκοπεύει να συζητήσει τις εξαμηνιαίες συστάσεις της Επιτροπής για την Ευρωζώνη, την τραπεζική ένωση, την έκθεση του ΔΝΤ για τη ζώνη του ευρώ (Euro Area Policies 2014 Article IV Consultation), την τέταρτη αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος προσαρμογής και την κατάσταση στο ελληνικό πρόγραμμα. 

Επίσης, στην ατζέντα βρίσκεται και το πρόγραμμα επιτήρησης της Ιρλανδίας στη μετά μνημονιακή περίοδο της χώρας, την κατάσταση στην Πορτογαλία καθώς και ο προγραμματισμός του σώματος για το δεύτερο εξάμηνο του 2014. 

Πηγή: ΚΥΠE

Δειτε Επισης

Χωρίς προϋπολογισμό οι ΕΟΑ-Δαπανούν βάσει του δικαίου της ανάγκης με τη σύμφωνη έγκριση ΥΠΕΣ και ΥΠΟΙΚ
Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ...Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό και τι δηλώνει ο Κεραυνός
Σχέδιο ενίσχυσης εγκλωβισμένων και επανεγκατασταθέντων γεωργών ενέκρινε το Υπουργικό-Ο προϋπολογισμός και το ανώτατο ποσό
Μερική διαγραφή κυβερνητικών χρεογράφων από το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Θεσπίζεται με σφαγίδα Υπουργικού ο Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου Άμεσων Ξένων Επενδύσεων-«Πρόκειται για θεσμική τομή»
Τζ. Κωνσταντίνου Παναγιώτου: Η διαφθορά στην Κύπρο και αυτό που έρχεται να καταπολεμήσει δραστικά η πρόταση του ΔΗΣΥ
Χάσμα και ολοταχώς προς αδιέξοδο για την ΑΤΑ-Κρατά ζωντανή στον... αναπνευστήρα την προοπτική ο Παναγιώτου
Χωρίς σημαντική μεταβολή έκλεισε την Τρίτη το ΧΑΚ
Αύξηση εσόδων και συγκράτηση δαπανών στον κρατικό προϋπολογισμό μέχρι τον Μάιο-Τα στοχεία του Γενικού Λογιστηρίου
Tιμολόγηση με βάση χρήση στις βιομηχανικές και βιοτεχνικές περιοχές ζητά από την Κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπορίου