Νέο ΔΣ στον Σύνδεσμο Τραπεζών

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014, οι Ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου (ΣΤΚ) και του Κυπριακού Εργοδοτικού Συνδέσμου Τραπεζών (ΚΕΣΤ). Στις συνεδρίες των Διοικητικών Συμβουλίων των δύο Οργανισμών, οι οποίες ακολούθησαν, διορίστηκαν οι νέοι αξιωματούχοι.

Νέος πρόεδρος του ΣΤΚ είναι ο Γεώργιος Α. Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd. Αντιπρόεδρος είναι ο Άριστος Στυλιανού, Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

Ως νέος πρόεδρος του ΚΕΣΤ διορίστηκε ο Γεώργιος Α. Γεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank Cyprus Ltd και Αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Θεοδωρίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της USB Bank Plc.

 

Δειτε Επισης

Πώς διαμορφώθηκαν τα καταθετικά και τα δανειστικά επιτόκια τον Δεκέμβριο
Eurobank: Εγκρίθηκε η εκταμίευση για την 8η δόση του Ταμείου Ανάκαμψης
Θέλει Κωνσταντίνο Ηροδότου για πρόεδρο της Attica Bank ο κύριος μέτοχος της τράπεζας-Πρόταση στο Δ.Σ.
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του επιτοκίου αναφοράς για δάνεια που συνδέονται με το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ
Το πιο δημοφιλές μέσο πληρωμής οι κάρτες-Τα ευρήματα έκθεσης της ΚΤΚ
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Αναδιοργάνωση και νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας
Προχωρά στη δημιουργία Επιτροπής Βιωσιμότητας η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου-Οι όροι εντολής
Morningstar DBRS: Πώς οι ελληνικές τράπεζες θα ενισχύσουν τα κέρδη τους
Με διαφορετικές ταχύτητες στην μείωση των επιτοκίων ΕΚΤ και Fed το 2025
Κώστας Μελάς: Σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τα προηγούμενα χρόνια οι δανειολήπτες