CSR: Διεθνούς φήμης ειδικοί στην Κύπρο

Για μια μόνο μέρα πρακτικά παραδείγματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας από την πολυβραβευμένη, Antoaneta Popova, και τον sustainability coach, Anthony Day, στο 7ο Συνέδριο & Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η Antoaneta Popova, με 20 χρόνια εμπειρία στην ενσωμάτωση της βιώσιμης ανάπτυξης στη στρατηγική των επιχειρήσεων και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, Anthony Day, έρχονται στην Κύπρο αποκλειστικά για το 7ο Συνέδριο & Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου, στις 4 Ιουλίου 2014, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Η Antoaneta Popova έρχεται με στόχο να αναδείξει τα εργαλεία και να δώσει συμβουλές στο αντικείμενο για το οποίο έχει διαχρονικά αποσπάσει σειρά βραβείων, μέσα από πρακτικά παραδείγματα, στην παρουσίασή της με θέμα: «Integrating CSR into the core business - what does this really mean? How to develop and implement a signature CSR strategy». Ο Anthony Day, μέσα από την παρουσίασή του με θέμα: «The Green Supply Chain - meeting key customer concerns», θα δώσει στους παρευρισκόμενους τα απαραίτητα tips για το πώς θα ενισχύσουν τη φήμη και τα κέρδη της επιχείρησής τους.

Ποιοι είναι

Η Antoaneta Popova έχει συνεργαστεί στενά με εκπροσώπους διοικητικών συμβουλίων των μεγαλύτερων πολυεθνικών στην Ευρώπη, όπως, P&G, Heineken, TNT, Unilever και Akzo Nobel, προσφέροντας τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Τop 100 Thought Leaders της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και εταιρικής υπευθυνότητας. Έχει την ικανότητα να ενσωματώνει στη στρατηγική μιας επιχείρησης τη βιώσιμη ανάπτυξη στα κρίσιμα ζητήματα που την αφορούν, μετατρέποντας τις παγκόσμιες περιβαλλοντικές και κοινωνικοοικονομικές προσκλήσεις σε επαγγελματικές ευκαιρίες. Έχει λάβει στη διάρκεια της καριέρας της σημαντικά βραβεία, που σχετίζονται με το αντικείμενο ενασχόλησής της, όπως: Global Sustainability Leadership Award (2014) και Asian Sustainability Leadership Award (2013). Το 2011 κατετάγη στους Τop 100 Thought Leaders της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Ο Anthony Day έχει ειδικευτεί από το 2005 σε θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, για τα οποία προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τομείς με τους οποίους έχει ασχοληθεί είναι, μεταξύ άλλων, αυτοί της πληροφορικής, των χρηματοοικονομικών, της υγείας και της δημόσιας διοίκησης. Στους σημαντικότερους πελάτες του συγκαταλέγεται και η Thames Water Utilities, η μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου εργάστηκε σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, βοηθώντας παράλληλα τον οργανισμό να προωθήσει κανονισμούς για μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στη χώρα. Ο Anthony Day είναι συχνά το κεντρικό πρόσωπο και ο κύριος ομιλητής σε σημαντικά συνέδρια του τομέα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, όπως: Low Carbon Best Practice Exchange, Sustainability Live, 2degrees, the Clean Technologies Show, AMPS, the Institute and Faculty of Actuaries και Business Green.

Το Συνέδριο και η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποκαλύπτουν την ανάγκη για εκσυγχρονισμό του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων, με στόχο την επιβίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Σε αυτό το μοντέλο κυρίαρχη θέση πρέπει να καταλαμβάνει η εταιρική υπευθυνότητα, η οποία αποδεδειγμένα και μετρήσιμα συμβάλλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, αλλά και στην ανάδειξη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αξιών.

Η διοργάνωση απευθύνεται σε ακροατήριο από όλη την αγορά. Αφορά ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε εξοπλισμό ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης. Απευθύνεται επίσης σε ιδιώτες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις του τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί και Εκθέτες: Alpha Bank Cyprus Ltd, Cablenet, Carrefour Κύπρου, Cyta, DHL Express Cyprus, Microsoft, Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, CSR Consulting Ltd, «Hope For Children» UNCRC Policy Center, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και PrimeCSR Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Χορηγός Εικαστικού Περιεχομένου: Lumiere TV Ltd (LTV). Στηρίζει η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και δήμο
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία
Lobbying στην Κύπρο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο