ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ: Θέσεις εργασίας εν μέσω κρίσης

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ ΛΤΔ.
Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ο Οικονομικός Απολογισμός του Διαγνωστικού Κέντρου. Kατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης τα μέλη του Διαγνωστικού Κέντρου ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις και τις προοπτικές ανάπτυξης του Κέντρου και αναφέρθηκαν στις μεγάλες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Γεώργιος Ποταμίτης δήλωσε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: «Σε περίοδο οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας το Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, ένα μοντέλο συνεργασίας Κύπριων ιατρών και επενδυτών στον τομέα της Υγείας που είχαν ως στόχο τους τη δημιουργία κέντρου αριστείας στην απεικόνιση, καταφέραμε να αναπτύξουμε την μονάδα μας και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ακτινολογικής διάγνωσης και θεραπευτικής παρέμβασης.

Στην περίοδο της οικονομικής κρίσης αυξήσαμε το ιατρικό μας προσωπικό δίνοντας την ευκαιρία επαναπατρισμού σε άριστους συναδέλφους, δημιουργήσαμε νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της προώθησης και σχεδιασμού, διατηρήσαμε και βελτιώσαμε τον τομέα της νοσηλευτικής κάλυψης, ενισχύσαμε τις υπηρεσίες μας με αγορά νέων μηχανημάτων σύγχρονης τεχνολογίας. Εκπαιδεύουμε συνεχώς όλα τα μέλη των τμημάτων του κέντρου μας με τον ακούραστο Γενικό Διευθυντή του Κέντρου κ. Πέτρο Αρχοντίδη να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.

Στην περίοδο αυτή της οικονομικής κρίσης, με τη συμβολή όλων μας, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ σημαντική αύξηση των εσόδων μας με την κατακόρυφη άνοδο του κύκλου εργασιών μας, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να επενδύουμε συνεχώς σε νέες υπηρεσίες και αγορά νέων σύγχρονων μηχανημάτων.

Το κέντρο μας κλείνοντας 6 χρόνια λειτουργίας υπόσχεται να συνεχίσει με το ίδιο σύνθημα «πάνω από όλα η ποιότητα» πνεύμα που χαρακτηρίζει το κέντρο μας και ήτο στο όραμα του τότε διευθυντή του κέντρου αείμνηστου κ. Μάριου Καραμαλλάκη.»

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)