Ελληνική: Αναβλήθηκε η συζήτηση για αύξηση κεφαλαίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Τράπεζας αποφάσισε την αναβολή της εξέτασης των θεμάτων τα οποία επηρεάζουν την δομή του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας και να μεταθέσει τη συζήτηση σε μελλοντική συνεδρία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Τράπεζα στο Χρηματιστήριο, δεν καθορίζεται η ημερομηνία κατά την οποία το ΔΣ θα συζητήσει το όλο θέμα.

«Το ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας αναγνωρίζει τη σημασία της διατήρησης επαρκών κεφαλαίων σε συνεχή βάση, ειδικά ενόψει του αβέβαιου οικονομικού περιβάλλοντος και των προληπτικών ενεργειών του σε σχέση με τα stress test/AQR και την ανάληψη της εποπτείας των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το Νοέμβριο του 2014», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χρ. Πατσαλίδης: Ισχυρές και υγιείς επιδόσεις για τον τραπεζικό τομέα-«Έχει επιδείξει απτή πρόοδο και ανθεκτικότητα»
Μπήκε πλαφόν στο νερό με ανώτατη τιμή πώλησης μόνο για όρθιους καταναλωτές-Όσα προβλέπει ο Νόμος
Σε ρόλο... δικαστή για τον δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς η Επ. Ελέγχου-Πώς απαντά στα περί φίμωσης η Νομική Υπηρεσία
Στα χέρια Παπαναστασίου η απάντηση της ελληνικής πλευράς για GSI που θα κρίνει την μετοχική συμμετοχή της Κ.Δ.
Η πρόταση για Kition ξανά στο λιμάνι και στην μαρίνα της Λάρνακας-Τι περιμένει για να την συζητήσει ή όχι ο Βαφεάδης
Ξεκινά η εκταμίευση της αποζημίωσης από τους κουρεμένους καταθέτες και κατόχους αξιογράφων-«Επιτέλους...»
Διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες στο Neocleous Tower που παίρνει σάρκα και οστά-Πρωτοφανής η ζήτηση
ΕΚΤ: Τι θα ανακοινώσει την Παρασκευή η Λαγκάρντ-Πόσο μακριά θα φτάσει με τα επιτόκια
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Άμεση μείωση των δανειστικών επιτοκίων
Οι βραβευθέντες των IN Business Supply Chain and Logistics Awards