Πρωτάθλημα Ψηφιακής Καινοτομίας

Το πρώτο Ψηφιακό Πρωτάθλημα (ΨΠ) στην Κύπρο συνδιοργανώνουν, μεταξύ άλλων, οι Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας, Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. 

Το Ψηφιακό Πρωτάθλημα είναι Διαγωνισμός Ψηφιακής Καινοτομίας που  στοχεύει στην προώθηση της έννοιας της ψηφιακής καινοτομίας σε μαθητές, φοιτητές, άλλα φυσικά πρόσωπα / ομάδες, νεοσύστατες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στην ανάπτυξη ανταγωνιστικών καινοτόμων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών που συνάδουν με τις προτεραιότητες της Ψηφιακής Ατζέντας ενώ, παράλληλα, προάγονται και θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Η τελετή βράβευσης των νικητών του Ψηφιακού Πρωταθλήματος 2013-2014 θα διεξαχθεί στις 17 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομικών. 

Ο Γιώργος Μαλέκκος, γενικός διευθυντής της Powersoft και εκ των κριτών του πρώτου Ψηφιακού Πρωταθλήματος δήλωσε «είμαι εντυπωσιασμένος από την ποιότητα και τις καινοτομικές ιδέες που επέδειξαν οι  φιναλίστ στο πρώτο ψηφιακό διαγωνισμό. Τα συγχαρητήρια μου στον ψηφιακό μας πρωταθλητή κ. Χειμώνα και σε όλους τους φορείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, έχουμε υποχρέωση να καινοτομούμε για να ανταπεξέλθουμε των καταστάσεων και είμαι σίγουρος ότι  ψηφιακά τουλάχιστον αυτό θα πράξουμε». 

Δειτε Επισης

SIMBA Animal Aid Cyprus: Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για δύο διασωθέντα σκυλιά
Shell Cyprus: Στέλνει τρεις τυχερούς στη Μόντζα για το Grand Prix της Formula 1-Στις 25 Ιουλίου η κλήρωση
Stoiximan και ΑΠΟΕΛ στήριξαν τη Στέγη Ευγηρίας «Αρχάγγελος Μιχαήλ»-Χρηματική δωρεά και πασχαλινά δώρα
Συμμετείχε και φέτος στην εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα» η Alpha Bank Κύπρου
Οι 60 νικητές που κέρδισαν τα κουπόνια για πασχαλινά ψώνια από το MyPetrolina app
Εθελοντές εργαζόμενοι της ΧΜ συμμετείχαν στην ετήσια αιμοδοσία της εταιρείας
Μετά τη Λευκωσία, μάγεψαν και τη Λεμεσό οι Pilobolus
Libertex: Γιόρτασε το πάθος, την μαγεία του ποδοσφαίρου και το ομαδικό πνεύμα προβάλλοντας το FC Bayern-Inter Milan
Η Eminentia Trading Ltd τίμησε τους καλύτερους Thermomix & Kobold Experts της Κύπρου (pics)
Στηρίζει το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο Άρης Λεμεσού