Powered by

Constantinou: Αισιοδοξία για fully booked ξενοδοχεία

Στα ίδια επίπεδα με πέρσι αναμένονται τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2014 για την εταιρεία Constantinou Bros Hotels Public Company Ltd που εδρεύει στην Πάφο. Ωστόσο, η εταιρεία εκτιμά ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων της θα είναι σε ψηλότερα επίπεδα από πέρσι λόγω του ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια από τους τουριστικούς φορείς ώστε να αυξηθεί το τουριστικό ρεύμα στην Κύπρο.

 

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία για την ενημέρωση των μετόχων και του ευρύτερου επενδυτικού κοινού, τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 εκτιμάται ότι θα είναι στα ίδια επίπεδα σε σχέση με αυτά του 2013.

Σημειώνει ότι  λαμβάνοντας υπόψη την γενική πολιτική και οικονομική αστάθεια που επικρατεί στην Κύπρο, δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη αναμενόμενων αποτελεσμάτων για το έτος 2014 αλλά αναμένεται ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ή και ψηλότερα δεδομένης της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται για αύξηση του αριθμού των τουριστών στην Κύπρο, μέσω προώθησης του προορισμού και της αύξησης και φιλελευθεροποίησης των πτήσεων.

Δειτε Επισης

Mayday από IATA... Σε κίνδυνο ο στόχος απαλλαγής των αερομεταφορών από τον άνθρακα το 2050
Ενδιαφέρον εταιρειών για θαλάσσια σύνδεση με Ισραήλ και Λίβανο-Μεγαλώνει ο τομέας της κρουαζιέρας στην Κύπρο
Eπτά αιτήσεις από ιδιώτες επενδυτές για αυτόνομες εγκαταστάσεις αποθήκευσης ενέργειας-Πώς προχωρά ο ΔΣΜΚ
Το νέο πλαίσιο κανονιστικής συμμόρφωσης που φέρνει η AMLA και πώς το προσεγγίζουν οι αρμόδιοι φορείς στην Κύπρο
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού IN Business: Οι βραβευθέντες και οι υποστηρικτές των 17ων IN Business Awards
Τα projects των οκτώ μεγάλων νικητών των Young Lions Cyprus 2025 και η μεγάλη ευκαιρία τους στις Κάννες (pics)
Oι δύο νέες μελλοντικές αναπτύξεις της Αρχής Λιμένων Κύπρου-Η στρατηγική και τα μελλοντικά σχέδια
Απάντησε με λιβελλογράφημα, επιβεβαιώθηκε ως λασπολόγος ο Φαίδωνας...Τρίζει όντως αντί η άμαξα ο αμαξηλάτης
ΣΑΗ: Καθοριστική εξέλιξη στην ενεργειακή πολιτική της Κύπρου το άνοιγμα ανταγωνιστικής αγοράς ηλεκτρισμού
Ισχυρό πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης το πρώτο τετράμηνο-Άγγιξε τα €646,8 εκατ.