Ten to Gο Hair Salon: Eπεκτείνεται μέσω franchise

Μέχρι τον Ιούλιο θα είναι έτοιμα να επεκταθούν με τη μορφή franchise τα κομμωτήρια Ten to Gο Hair Salon.

Όπως τόνισε η ιδιοκτήτρια των δύο καταστημάτων σε Στρόβολο και Λατσιά Ολίβια Νικολάου Καραγιάννη, πρόκειται για μια ιδιόμορφη κατάσταση franchise, καθώς έχει να κάνει με διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού, οπότε και απαιτείται χρόνος για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Η κ. Καραγιάννη πήρε το know how από το εξωτερικό για το concept αυτό και το προσάρμοσε στα δεδομένα της Κύπρου. Από την αρχή υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από αγοραστές για επέκταση μέσω του franchise και μετά από πολύ σκέψη και μελέτη, τον επόμενο μήνα θα είναι έτοιμο.

Μερικούς μήνες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι θα άνοιγε ακόμα ένα κατάστημα Ten to Go Hair Salon στην Έγκωμη, αλλά τελικά η επέκταση παρατάθηκε για λίγο ακόμα καιρό λόγω του φόρτου εργασίας.

Έξι χιλιάδες πελάτες το μήνα επισκέπτονται το κατάστημα στο Στρόβολο και 4.000 στα Λατσιά, με τις περισσότερες να είναι γυναίκες και τα 58 άτομα προσωπικό είναι διαθέσιμα για τη σταθερή πλέον πελατεία των κομμωτηρίων. Επιπλέον, πολύ πρόσφατα, εντάχθηκε στο concept του κομμωτηρίου και το Nails to Go προς €10, μετά από απαίτηση των πελατών. «Οκτώ μήνες πριν ήμουν ιδιαίτερα επιφυλακτική όταν ξεκινούσα την καινοτόμο αυτή ιδέα για τα δεδομένα της Κύπρου που όπως τώρα επεκτείνεται και με το νέο concept Nails to Go», είπε η κ. Καραγιάννη.

Σημείωσε ότι παρά τις επιφυλάξεις της, η απαίτηση και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, έδωσε αυτό το έναυσμα.
Ανέφερε ακόμα, ότι η πελατεία πλέον σταθεροποιήθηκε, αν και υπάρχουν ακόμα και καινούργιοι πελάτες.
Το concept Ten to Go αφορά στο χρόνο αναμονής εξυπηρέτησης του πελάτη κι όχι στο ότι πληρώνει €10 στις βασικές υπηρεσίες κομμωτηρίου. «Έχει βελτιωθεί κατά πολύ ο χρόνος αναμονής, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα τις καθημερινές.

Οι πελάτες δεν περιμένουν παραπάνω από 10 λεπτά, όμως, κατά τα Σαββατοκύριακα που η ζήτηση είναι πολύ πιο μεγάλη, περιμένουν λίγο περισσότερο», επεσήμανε η κ. Καραγιάννη. Και πρόσθεσε: «Είναι μερίδα πελατών που είναι ευχαριστημένοι απ’ αυτό κι άλλοι όχι. Δεν μπορούμε να ικανοποιούμε όλα τα γούστα. Αλλά οι 10.000 κόσμου που μας επισκέπτεται κάθε μήνα αποδεικνύει την επιτυχία του. Επιπλέον, πολλές γνωστές προσωπικότητες της Κύπρου είναι τακτικές πελάτισσες των κομμωτηρίων Ten to Go».

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)