ΕΚΕ: Οι εταιρείες που πέτυχαν

Στελέχη αποκαλύπτουν πώς τα κατάφεραν να μετατρέψουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη σε μέσο ενίσχυσης των κερδών και της εικόνας των επιχειρήσεών τους.

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αναζητούν σήμερα τρόπους για ένταξη της εταιρικής υπευθυνότητας στη στρατηγική τους είτε για να κερδίσουν νέους πελάτες, να διατηρήσουν τους υφιστάμενους και να αναβαθμίσουν τη φήμη των προϊόντων και του brand τους είτε για να λειτουργούν υπεύθυνα έναντι των εργαζομένων, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Στο πλαίσιο του 7ου Συνεδρίου & Έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου στις 4 Ιουλίου 2014 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να παραδειγματιστούν από άλλους οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ). Στην έκθεση, η οποία παρουσιάζεται παράλληλα με το Συνέδριο ΕΚΕ, οι επισκέπτες - σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις που είτε ενέταξαν με επιτυχία την ΕΚΕ στη στρατηγική τους είτε παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις εταιρείες να καταρτίσουν και να εφαρμόσουν το ιδανικό για την περίπτωσή τους πλάνο δράσης.

Το Συνέδριο και η Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποκαλύπτουν την ανάγκη για εκσυγχρονισμό του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων, με στόχο την επιβίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξή τους. Σε αυτό το μοντέλο κυρίαρχη θέση πρέπει να καταλαμβάνει η εταιρική υπευθυνότητα, η οποία αποδεδειγμένα και μετρήσιμα συμβάλλει στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, αλλά και στην ανάδειξη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αξιών.

Η διοργάνωση απευθύνεται σε ακροατήριο από όλη την αγορά. Αφορά ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές, οικονομικούς διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε εξοπλισμό ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ενεργειακής απόδοσης. Απευθύνεται επίσης σε ιδιώτες, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις του τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί και Εκθέτες: Alpha Bank Cyprus Ltd, Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, Carrefour Κύπρου, Cyta, DHL Express Cyprus, Microsoft, CSR Consulting Ltd, «Hope For Children» UNCRC Policy Center, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και PrimeCSR Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Στηρίζει η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)