Οκτώ χρόνια συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ συμπληρώνει ο Αχιλλέως

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλη μια χρονιά προχώρησαν πρόσφατα o παγκοσμίου επιπέδου σκοπευτής, Γιώργος Αχιλλέως και η ΟΠΑΠ Κύπρου. Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2014, οπόταν και θα συμπληρώσουν οκτώ χρόνια κοινής πορείας.

Ο Γιώργος Αχιλλέως δήλωσε σχετικά για την ανανέωση με την ΟΠΑΠ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΟΠΑΠ για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Είναι δίπλα μου όποτε τους χρειαστώ και φυσικά τους στηρίζω όποτε με χρειαστούν, αφού η σχέση μας δεν περιορίζεται μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι, αλλά είναι και ανθρώπινη. Χωρίς τέτοιες χορηγίες οι αθλητές δεν θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να εκπροσωπούμε την Κύπρο στο κορυφαίο επίπεδο».

Η συνεργασία του Γιώργου Αχιλλέως με την ΟΠΑΠ Κύπρου ξεκίνησε το 2007 και είναι πλέον η μακροβιότερη στο χορηγικό πακέτο του έμπειρου σκοπευτή.

Χειμώνας: «Απόλυτα ικανοποιημένοι»
Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ Κύπρου, Μιχάλης Χειμώνας, από την πλευρά του επί ευκαιρίας της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Αχιλλέως, αναφέρθηκε στο ήθος του αθλητή, ενώ τόνισε ότι η εταιρεία είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη συνεργασία τους. «Η ΟΠΑΠ Κύπρου διατηρεί μια πολυετή συνεργασία με τον αθλητή της σκοποβολής Γιώργο Αχιλλέως. Το ήθος, ο χαρακτήρας αλλά και η επιτυχής πορεία του Γιώργου στο χώρο του, αποτελούν τα εχέγγυα αυτής της συνεργασίας. Ο Γιώργος πρόσφατα συμμετείχε στην καμπάνια της ΟΠΑΠ Κύπρου για τα κοινωνικά παντοπωλεία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις αξίες του χαρακτήρα του. Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι απόλυτα ικανοποιημένη απ΄ αυτή τη συνεργασία».

Η κάρτα για το Ρίο
Έχοντας την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου και των υπόλοιπων χορηγών του, ο Γιώργος Αχιλλέως βλέπει με αισιοδοξία την αγωνιστική συνέχεια. Μετά την καλή παρουσία και την 8η θέση που πήρε στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο της σεζόν στην Αριζόνα των ΗΠΑ, ο έμπειρος σκοπευτής πλέον συγκεντρώνεται στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Καζακστάν. Ο μεγάλος στόχος για τον Αχιλλέως μέσα στο 2014 είναι η εξασφάλιση από φέτος της κάρτας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, η οποία θα μοιραστεί στους τρεις πρώτους αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Γρανάδα της Ισπανίας τον Σεπτέμβριο. Αν όλα πάνε βάση σχεδίου, το 2016 στο Ρίο ο Αχιλλέως θα δώσει το παρών του στην 5η Ολυμπιάδα της καριέρας του, που θα αποτελεί ρεκόρ για Κύπριο αθλητή.
 

 

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου