Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη: Δείξτε τι κάνετε


Προβάλετε τις δράσεις και τις υπηρεσίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας σας στις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου, κερδίστε το σεβασμό τους και γίνετε πρώτη επιλογή των καταναλωτών

Η εταιρική υπευθυνότητα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο ως μέσο για ενίσχυση της εμπιστοσύνης μεταξύ της αγοράς, των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, ενώ μέρα με τη μέρα αποτελεί αναγκαιότητα για την επιβίωση των οργανισμών. Είναι σημαντικό, λοιπόν, όσοι είναι συνειδητοποιημένοι με κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες και έχουν εντάξει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στη στρατηγική της εταιρείας τους, να βρίσκουν τρόπους να επικοινωνούν τις δράσεις τους στο κοινό. Είναι εξίσου σημαντικό όσοι παρέχουν υπηρεσίες, που μπορούν να βοηθήσουν τις κυπριακές επιχειρήσεις για ενίσχυση ή υιοθέτηση καλών πρακτικών σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, να μπορούν να τις αναδεικνύουν, ώστε να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Το 7ο Συνέδριο και Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιαστείτε ως εκθέτης και να κάνετε γνωστές τις δράσεις σας, αλλά και να προβάλετε τις υπηρεσίες σας, στις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου.

Ο εκσυγχρονισμός του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων, με στόχο την επιβίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξή τους, αποτελεί τη φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται και φέτος η διοργάνωση,  που παρουσιάζει η ΟΠΑΠ Κύπρου, στις 4 Ιουλίου 2014, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Η έκθεση και το συνέδριο παρέχουν σε κάθε οργανισμό την ιδανική πλατφόρμα για δικτύωση με περισσότερα από 300 επιχειρηματικά στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών της Κύπρου και ασφαλώς την ευκαιρία για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand τους. Στην προσπάθεια αυτή, ειδικά στις μέρες μας που θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και προσφοράς αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία από το κοινωνικό σύνολο, η στρατηγική ΕΚΕ συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, αλλά και στην ανάδειξη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αξιών. Ο καταναλωτής είναι εδώ. Βλέπει, ακούει, κρίνει και εκτιμά.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα ως εκθέτης στη μεγαλύτερη συγκέντρωση δράσεων ΕΚΕ στην Κύπρο!

Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί και Εκθέτες: Alpha Bank Cyprus Ltd, Carrefour Κύπρου, Cyta, Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, CSR Consulting Ltd, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και PrimeCSR Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και το ΙnΒusinessΝews.com. Στηρίζει: η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο