G4S: Επιφυλάσσουμε τα δικαιώματά μας

Και η G4S Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος της στη λίστα με τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που έκαναν πράξεις κατά την κλειστή περίοδο, σχολιάζοντας πως η τραπεζική πράξη των 100.000 ευρώ δεν αντιπροσωπεύει φυγάδευση χρημάτων, όπως αφήνεται να εννοηθεί, αλλά συγκεκριμένα την έκδοση επιταγής με αριθμό 6104553 που εκδόθηκε για την πληρωμή υποχρέωσης της Εταιρείας μας προς τις Κοινωνικές Ασφαλίσεις.

«Η εταιρεία μας όχι μόνο δεν προέβηκε σε φυγάδευση χρημάτων κατά την κλειστή περίοδο, αλλά για να μην αφήσει εκτεθειμένους τους υπαλλήλους της και τους προμηθευτές της για όσο χρόνο οι τράπεζες παρέμεναν κλειστές, μετέφερε στα ταμεία της από το εξωτερικό το ποσό των 950.000 ευρώ σε μετρητά για την καταβολή του μισθολογίου της και άλλων υποχρεώσεων της».

Θεωρούμε τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και ηθικά μεμπτό/προσβλητικό να διαβάλλεται η Εταιρεία μας και να επηρεάζεται αρνητικά το καλό της όνομα που ανέκαθεν διατηρούσε στην αγορά, σημειώνει η εταιρεία.

«Η Εταιρεία μας επιφυλάσσει τα δικαιώματά της για τη ζημιά που προκάλεσε στην ίδια την Εταιρεία και τους μετόχους της η δημοσίευση και διαπόμπευση του ονόματός της».

Δειτε Επισης

Συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο η μείωση στα νέα δάνεια..Σημαντική πτώση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα
Αποσυμφορείται από τα κόκκινα δάνεια ο κυπριακός τραπεζικός τομέας-Συνεχίζεται η πτωτική πορεία των ΜΕΧ
Η κερδοφορία και τα περιουσιακά στοιχεία του τραπεζικού τομέα το 2024-Τα επικαιροποιημένα στοιχεία της ΚΤΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε το 28% του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών-Το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου
Διαχωρίζει τη θέση του από το Δ.Σ. της Demetra για τη δημόσια πρόταση της Logicom ο Βαρνάβας Ειρήναρχος
Hellenic Bank Mobile App: Τα πάντα από το κινητό, ακόμα και οι αιτήσεις δανείου
Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες-Σε επενδυτική βαθμίδα Eurobank και Εθνική
Η Ειρήνη Ψάλτη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου
Εκδήλωση «Οικονομικές κρίσεις-Lessons learned» από τον Σύνδεσμο Συμβούλων Αφερεγγυότητας
Γ. Γεωργούλας: Η συμβολή του ACEMPI στην ενίσχυση του οικοσυστήματος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (vid)