Αρτέμη: Το έμβασμα ήταν... Local

Εκπληξη εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου Ανδρέας Αρτέμη για το ότι στον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων ο Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών Δημήτρης Συλλούρης “και αναπαράχθηκε από ιστοσελίδες, περιλαμβάνεται το όνομα μου και αυτό της συζύγου μου ως να έχουμε εμβάσει στο εξωτερικό στις 28/3/2013 (μετά το άνοιγμα των τραπεζών) ποσό 110.718,87 Ευρώ”.
Ο κ. Αρτέμη αναφέρει ότι επιθυμεί “αυτό να το διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και να αναφέρω ότι ουδέποτε προέβηκα σε οποιοδήποτε έμβασμα στο εξωτερικό είτε πριν τις 15/3/2013 είτε κατά τη διάρκεια της περιόδου που οι τράπεζες ήταν κλειστές”.
Το συγκεκριμένο ποσό που φέρει στον κατάλογο την ένδειξη «local», προσθέτει, αποτελεί κατάθεση στον τρεχούμενο λογαριασμό τους στη Λαϊκή Τράπεζα στη Λευκωσία επιταγής προς όφελος της συζύγου του από την οικογενειακή τους εταιρεία CITY FINANCE CO LTD, η οποία επίσης εμφανίζεται δυο φορές στον ίδιο κατάλογο “ως εάν να έχει εμβάσει ποσά στο εξωτερικό, ενώ πρόκειται για δυο τοπικές πληρωμές με επιταγές της Λαϊκής, η μία προς τη σύζυγο μου ως αναφέρω πιο πάνω και η άλλη προς την αδελφή της”.

Ο κ. Αρτέμη επισυνάπτει αντίγραφο της κατάθεσης και καταλήγει ότι θεωρεί “απαράδεκτο οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι του λαού να διασύρουν άτομα με αυτό τον επιπόλαιο τρόπο χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη διερεύνηση”.

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα
Το όραμα γίνεται πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Μέγαρο-Τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Κίκης Λαζαρίδης
«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη