Powered by

Τα μεγάλα πλάνα του Sergio Marchionne

Δεν είναι η πρώτη φορά που οSergio Marchionne ανακοινώνει φιλόδοξα σχέδια για τον ιταλικό όμιλο, καθώς το ίδιο είχε πράξει και πριν μερικά χρόνια.
Όλοι ελπίζουν ότι οι εξαγγελίες θα γίνουν πράξη στο νέο πενταετές πλάνο (2014-2018) της Fiat Chrysler Automobiles.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι περιλαμβάνουν τα σχέδια για τις δύο μάρκες που αφορούν περισσότερο την ευρωπαϊκή αγορά: τη Fiat και την Alfa Romeo.

Στα τέλη του 2014 (λογικά τον Οκτώβριο στο Παρίσι) θα δούμε για πρώτη φορά το 500Χ. Είναι το μικρό crossover της μάρκας, το οποίο εξελίχθηκε από κοινού με το Jeep Renegade. Θα έχει μήκος 4,2 m, ενώ θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 4×2 και 4×4. Πιθανόν να δούμε και το δικύλινδρο 0.9 turbo.

Το 2015 θα υποδεχτούμε ένα compact (μικρομεσαίο) sedan και ένα sport μοντέλο. Οι φήμες λένε ότι ίσως πρόκειται για την... ανάσταση της Barchetta.

Το 2016 η Fiat σκοπεύει να λανσάρει ένα μικρομεσαίο hatch (την επόμενη Giulietta), ένα station wagon και ένα σουπερμίνι. Λογικά πρόκειται για το διάδοχο του Punto. Στις αρχές του 2018 θα αφιχθεί η νέα γενιά του Panda.

ΠΗΓΗ: protothema.gr
 

Δειτε Επισης

ΗΠΑ: Αρνητικό ρεκόρ στο εμπορικό έλλειμμα-Πλήγμα για το ΑΕΠ
Ισπανία: Παραμένει ισχυρή η οικονομία αλλά το blackout επιδεινώνει τις προοπτικές
Σταθεροποίηση δικτύων σε Ισπανία, Πορτογαλία-Χωρίς διαδίκτυο και τηλέφωνο απομακρυσμένες περιοχές στη Γροιλανδία
Το Πεκίνο βελτιώνει την πολιτική επιστροφών φόρου για ξένους τουρίστες
Εντολές για αξιολογήσεις από ΕΤΕπ θα λαμβάνει πλέον ο Scope Ratings
Μεγάλοι κίνδυνοι για ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας φέτος-Καμπανάκι από οικονομολόγους
Η IBM σχεδιάζει επενδύσεις $150 δισ. στις ΗΠΑ την επόμενη πενταετία
Φωνάζουν για τον υπερτουρισμό και παροτρύνουν τους Βρετανούς τουρίστες να «μείνουν σπίτι» οι Ισπανοί
Ανατρέπει τα δεδομένα το ράλι του ευρώ έναντι του δολαρίου
Τραμπ: Υπόσχεται νέες μειώσεις φόρων για να αντισταθμίσει το κόστος των δασμών