Νέα δυναμική για συνεργασίες

Η Έκθεση και το Συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας δίνουν φέτος σε εκθέτες και επισκέπτες αναβαθμισμένες προοπτικές για νέες συμφωνίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα προσλαμβάνουν φέτος η Έκθεση και το Συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας, μετά από την απόφαση τόσο του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΠΑΣΕΕΞΕ) όσο και του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ), που ανήκουν στη δύναμη της ΟΕΒ, να στηρίξουν την όλη διοργάνωση.

Μετά από την εξέλιξη αυτή το ακροατήριο του συνεδρίου διευρύνεται, όπως και το κοινό της έκθεσης, ενώ οι συμμετέχοντες ως εκθέτες και οι δεκάδες εκπρόσωποι ενδιαφερόμενων εταιρειών, που θα παρίστανται ως επισκέπτες και σύνεδροι, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία για δικτύωση, καινούργιες συνεργασίες και ανάληψη νέων έργων. Αξίζει να επισημανθεί, επίσης, ότι το συνέδριο και η έκθεση έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, καθώς έρχονται σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία οι επιχειρήσεις προσπαθούν να βρουν τρόπους εξοικονόμησης, προκειμένου να επιβιώσουν. Ένας από αυτούς είναι και η μείωση του κόστους της ενέργειας, το οποίο αποτελεί για τον επιχειρηματικό κόσμο ένα σοβαρό και πολλές φορές ασήκωτο κονδύλι. Η  Έκθεση και το Συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας θα πραγματοποιηθούν στις 8 Ιουλίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Οι Σύνδεσμοι
Ο ΠΑΣΕΕΞΕ στοχεύει στην προβολή και προώθηση των τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας και στην περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου στην Κύπρο. Παράλληλα εργάζεται για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων των επιχειρήσεων του κλάδου εξοικονόμησης ενέργειας, στοχεύοντας να καταστεί ο φορέας εκπροσώπησής τους σε όλα τα κέντρα αποφάσεων.                                                                                 

Ο ΣΕΑΠΕΚ στοχεύει στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και στην ορθολογική χρήση των ενεργειακών πόρων, συνδράμοντας το έργο της πολιτείας για συνεχή προώθηση των σχετικών τεχνολογιών στην Κύπρο. Παράλληλα εργάζεται συστηματικά για την επαγγελματική και επιστημονική στήριξη των μελών του, για την προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων τους, καθώς και για την επιμόρφωση και τη γενικότερη ενημέρωση του κοινού γύρω από θέματα που σχετίζονται με τις ΑΠΕ.

Έκθεση και νέες συνεργασίες
Η παρούσα έκθεση έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, την ώρα που η ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στις κυπριακές επιχειρήσεις είναι πιο σημαντική από ποτέ. Διαφέρει, μάλιστα, από κάθε άλλη που διεξάχθηκε ποτέ στην Κύπρο, αφού αφορά αποκλειστικά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και την ανάγκη που έχει κάθε μια από αυτές για αξιοποίηση των πηγών εξοικονόμησης ενέργειας. Στη διοργάνωση θα παρίστανται εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τόπου, συνεπώς και αναμένεται να αποτελέσει την αφορμή και την απαρχή για σύναψη συμφωνιών για νέα έργα και επενδύσεις στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, με τις εταιρείες που θα συμμετέχουν ως εκθέτες. Οι εταιρείες - εκθέτες θα έχουν, μέσω της έκθεσης, την ευκαιρία να ενδυναμώνουν την εικόνα τους στην αγορά και να ξεχωρίσουν έναντι άλλων, παρουσιάζοντας τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τα πλεονεκτήματά τους.

Γίνετε εκθέτης σήμερα για να πείσετε τον επιχειρηματικό κόσμο να προχωρήσει με την εφαρμογή των δικών σας σύγχρονων μεθόδων εξοικονόμησης και αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγός: Deloitte Limited. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΙnΒusinessΝews, Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ και Τηλεόραση Σίγμα. Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Στηρίζουν: Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΠΑΣΕΕΞΕ) και Σύνδεσμος Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ). Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής με περίπτερο ως Εκθέτης ή Χορηγός και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Όταν ο ρόλος συναντά την προσωπικότητα
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business... Κυπριακή βιομηχανία: Ηοld the line
Ουσιαστικό βήμα για την ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν-Ανοίγει ο δρόμος για λειτουργία του εθνικού VIS
Matt Murphie: Ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο η Κύπρος-Η κάθοδος και τα πλάνα της Copper Island για το νησί
Taste Cyprus 2025 by Mare Resorts: Η γευστική εμπειρία του καλοκαιριού συνεχίζεται-Δείτε πού και πότε
Άλλη μια πρώην υπεραγορά Παπαντωνίου έγινε Σκλαβενίτης...Με αμείωτη ένταση το πλάνο πλήρους ενσωμάτωσης
ΟΕΒ: Δυσανάλογο μέτρο με απρόβλεπτες συνέπειες για την αλυσίδα εφοδιασμού η απεργία μεταφορέων Α’
Εξαγόρασε Hadjipieris Dairy και έρχεται στην Κύπρο η ΟΜΗΡΟΣ-Συνολικές επενδύσεις 30 εκατ. την επόμενη πενταετία
Εναρκτήρια εκδήλωση του Ερευνητικού Κέντρου Μνημοσύνη από την έδρα UNESCO του ΤΕΠΑΚ
Όλες οι λεπτομέρειες του νομοσχεδίου για τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων-«Σταθερό θεσμικό περιβάλλον»