Business Gossip: Πόλη του Ζήνων ή των πεζίνων;

Τακτικός αναγνώστης της στήλης μετέφερε στο InBusinessNews στιχομυθία μεταξύ επιχειρηματιών από τη Λάρνακα σε κεντρική καφετέρια-στέκι της πόλης.

Ένας από την παρέα των επιχειρηματιών σε ιδιαίτερα έντονο ύφος που θα μπορούσε να δώσει το έναυσμα για την «σκαλιώτικη επάνασταση» είπε: «Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε τελικά! Είμαστε η πόλη του Ζήνων ή η πόλη των πεζίνων».

Βεβαίως ο επχιειρηματίας αναφερόταν στη γνωστή υπόθεση μεταφοράς των αποθηκών καυσίμων στο Βασιλικό αλλά και το ενδιαφέρον και τη δραστηριότητα εταιρειών που εξυπηρετούν την αγορά ενέργειας στην πόλη.

Μάλλον συμφέρει στη Λάρνακα να παραμείνει πόλη των πεζίνων, εάν αυτό συνεπάγεται πως μεγάλες εταιρείες ενέργειας θα επενδύσουν στην πόλη.

Δειτε Επισης

Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Τα βαρυσήμαντα μηνύματα στην τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Η έξυπνη και γεμάτη νόημα ανάρτηση της Ελληνικής για την Γιορτή της Μητέρας-«Αν η μαμά ήταν κάρτα…»
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις από συντεχνίες και προς θερμό καλοκαίρι στα εργασιακά με καυτή πατάτα την ΑΤΑ
Τρικούβερτος καβγάς Κουμή-Καρούσου στα social media…Η κόντρα και η αφορμή για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους