Έκθεση Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας

Δείξε στις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου πώς να ρίξουν το κόστος τους για ενέργεια, αναδεικνύοντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου.

Η εύρεση τρόπων μείωσης του κόστους αποτελεί καθημερινή πρόκληση για τον ιδιοκτήτη κάθε επιχείρησης. Όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους για να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρήματα για την επιχείρησή τους πρώτα για να επιβιώσουν και ύστερα για να έχουν μεγαλύτερα κέρδη.

Αν είστε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών και της εξοικονόμησης ενέργειας και ψάχνετε τρόπους για να προβάλετε στον επιχειρηματικό κόσμο τις λύσεις που προσφέρετε, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνετε. Η ΙΜΗ σας δίνει την ευκαιρία να αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στην Έκθεση και το Συνέδριο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας, στις 8 Ιουλίου 2014, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, όπου θα παρίστανται εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του τόπου. Εσείς θα απουσιάζετε;

Γίνετε εκθέτης για να πείσετε τον επιχειρηματικό κόσμο να προχωρήσει με την εφαρμογή των δικών σας σύγχρονων μεθόδων εξοικονόμησης και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Στην έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες στις πιο κάτω κατηγορίες:
•    Παραγωγή ενέργειας (φωτοβολταϊκά συστήματα, αυτοπαραγωγή, εμπορικά συστήματα και βιομάζα)
•    Εξοικονόμηση ενέργειας (συστήματα ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης, ανάκτηση θερμότητας για θέρμανση και ψύξη σε μεγάλους χώρους, σκίαση, θερμομόνωση, φωτισμός, διαχείριση αποβλήτων και καθαρισμός όμβριων υδάτων, ηλιακά συστήματα, γεωθερμία)
•    Υπηρεσίες (μελετητές και μετρητές, ESCOs-energy services companies και σύμβουλοι).
Αν η εταιρεία σας εξειδικεύεται σε κάποια από τις πιο πάνω κατηγορίες δηλώστε συμμετοχή ως εκθέτης σήμερα και δώστε και πάρτε όφελος!

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγός: Deloitte Limited. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και το InBusinessNews.com. Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής με περίπτερο ως Εκθέτης ή Χορηγός και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)