Καλωσορίσατε και φέτος στον κόσμο των 700+

Διανύουμε τον ένατο χρόνο που το ΙN Business προσφέρει 360 μοιρών ενημέρωση για τις επιχειρήσεις και την κυπριακή οικονομία, πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα παρακάτω και προσφέροντας στον Κύπριο αναγνώστη γνώση πέρα από τη δεδομένη και την επιφανειακή.

Το ΙΝ Business 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο αποτελεί το επιστέγασμα της business ειδησεογραφίας που θέσαμε ως αποστολή τόσο από πλευράς σημαντικότητας όσο και όγκου δουλειάς.                                    

Για μας το IN Business 700+ είναι ένα ετήσιο επιχειρηματικό επίτευγμα, αλλά και άλλα πολλά. Είναι η λίστα με τις μεγαλύτερες κυπριακές εταιρείες. Τις επιχειρήσεις που μας παρέχουν το φαγητό και τη βενζίνη μας, τις εταιρείες που κτίζουν το σπίτι μας και γεμίζουν τα ντουλάπια του νοικοκυριού μας, που κάνουν εφικτή την επικοινωνία μας. Είναι οι οργανισμοί που μας ορίζουν ως κυπριακή οικονομία.

Τα γεγονότα που άλλαξαν τη σύγχρονη οικονομική ιστορία της Κύπρου τον Μάρτιο του 2013 και συνεχίζουν να μας καθορίζουν ένα χρόνο μετά, είχαν επιπτώσεις από τις οποίες δεν πρόκειται να απαλλαχθούμε σύντομα. Αυτό κάνει τις εταιρείες που εμφανίζονται φέτος στη λίστα μας ακόμα πιο σημαντικές, εφόσον αγωνίστηκαν σκληρά για να αντεπεξέλθουν στη χειρότερη κυπριακή κρίση μετά την Τουρκική Εισβολή, για να συνεχίσουν να καταγράφουν αξιόλογο κύκλο εργασιών, να διατηρούν σημαντικό αριθμό προσωπικoύ και να κάνουν νέα ανοίγματα σε αγορές και τομείς.

Και είναι φέτος 720 στο σύνολό τους. Μάλιστα, στο τεύχος αυτό του 2014, τολμήσαμε το… γιγαντιαίο εγχείρημα του να συγκεντρώσουμε τις 700+ μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου, αλλά και να πάμε κι ένα βήμα παρακάτω, προβάλλοντας επιπλέον στοιχεία για τις πλείστες από αυτές: Τον διευθύνοντα σύμβουλο, την ιστοσελίδα, τον αριθμό του προσωπικού και τον ετήσιο τζίρο τους. Το έργο της φετινής έκδοσης συμπληρώνουν τα features που φιλοξενούμε: «Οι 10 μεγαλύτεροι εργοδότες της Κύπρου», «50 Βusiness Leaders», «Young Business Leaders: 10 under 45» και «10 non-native top execs».

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας βοήθησαν να καταρτίσουμε τη λίστα, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας, δίνοντας τα στοιχεία που τους ζητήσαμε. Και φυσικά, το τεύχος 2014 του ΙΝ Business 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο οφείλει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στα εκδοτικά δρώμενα στο χορηγό του, την ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς και στις διαφημιζόμενες εταιρείες. Ευχαριστώ πρέπει, όμως, να πούμε και σε εσάς, τους αναγνώστες του ΙΝ Βusiness, επιχειρηματίες και στελέχη, που αποτελείτε τον πυρήνα της δραστηριότητας και του έργου μας, καθώς και της συνεχούς βελτίωσης που θέτουμε ως στόχο ανελλιπώς κάθε χρόνο.

Η έκδοση IN Business 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο θα βρίσκεται στα περίπτερα όλο το μήνα Μάϊο από την Κυριακή 4 Μαΐου ως συλλεκτική έκδοση μαζί με το τεύχος ΙΝ Business Μαΐου.

Δειτε Επισης

Στρατηγικοί στόχοι για την ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου
Περιέργεια και διαφορετικότητα: Οι πυλώνες της καινοτομίας στον χώρο εργασίας
Πλοήγηση στο τελικό στάδιο συμμόρφωσης με την οδηγία NIS2
Ο εκτεταμένος αντίκτυπος της νέας οδηγίας για την εταιρική δέουσα επιμέλεια όσον αφορά την αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη
Υλικά και αντικείμενα σε επαφή με τρόφιμα και η σημασία του ελέγχου τους
Αναπτύξεις σε περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας;
Ρυθμιστικά διλήμματα: Η επίδραση των βραχυχρόνιων μισθώσεων στην τοπική οικονομία
Οι συνέπειες της ποινικοποίησης της αισχροκέρδειας
Ας μιλήσουμε ρεαλιστικά για ESG!
Γεωπολιτικοί κίνδυνοι και τράπεζες