Adv. Feature: TRUST INSURANCE CYPRUS

Αν ανατρέξει κάποιος στη διαδρομή των ασφαλιστικών εταιρειών στην Κύπρο τα τελευταία πέντε χρόνια, εύκολα θα διακρίνει μια εταιρεία που η πορεία της ξεχωρίζει και αυτή δεν είναι άλλη από την Trust. Με όπλα τα γερά θεμέλια του Ομίλου Nest, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες πρακτικές που  ακολουθεί, η εταιρεία κατατάσσεται σαν η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη στον κλάδο της.
Νέες ιδέες για ολοκληρωμένες λύσεις
Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων γενικού κλάδου και υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σήμερα αναπτύσσεται ταχύτατα, αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει, έχοντας την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί μέσω των Ασφαλιστικών Συμβούλων και  του Διοικητικού Προσωπικού.
Με συνέπεια και ενθουσιασμό σχεδιάζει και εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις, στοχεύοντας στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες. Η διαρκής υποστήριξη του κολοσσού Nest ενισχύει την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία της εταιρείας, συμβάλλει στην υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της, διασφαλίζοντας τη σταθερή και κερδοφόρα ανάπτυξη.
 

Ο δρόμος προς την κορυφή περνά μέσα από την οικονομική ευρωστία
Η Trust έχει να επιδείξει αξιοσημείωτη ανοδική κερδοφορία τόσο στις ασφαλιστικές δραστηριότητες της στην Κύπρο όσο και στις αντασφαλιστικές εργασίες της στην Ιορδανία, αφού το σύνολο ιδίων κεφαλαίων της ανέρχεται σε USD $32 εκατομμύρια, ενώ το σύνολο περιουσιακών στοιχείων της ξεπερνά τα USD $116 εκατομμύρια.
Βάσει των πιο πρόσφατων καταστάσεων φερεγγυότητας, διαθέτει δείκτη φερεγγυότητας 401% σε σχέση με 115% που επιβάλλεται από την υφιστάμενη νομοθεσία. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία καλύπτουν τέσσερις φορές το Ελάχιστο Περιθώριο Φερεγγυότητας που προβλέπεται βάσει της νομοθεσίας. Παράλληλα ετοιμάζεται για την εισαγωγή της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας Solvency II, η οποία θα αλλάξει άρδην τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστικές εταιρείες διοικούνται και μετρούν τα κεφάλαιά τους, έχοντας ως κύριο άξονα τη διαχείριση κινδύνων. Το γεγονός ότι η Trust ανήκει σε ένα ισχυρό διεθνή Όμιλο με οικονομική ευρωστία και άριστη τεχνογνωσία ενισχύει την επιτυχή της μετάβαση στη νέα νομοθεσία.
Η εταιρεία διαθέτει σημαντική ρευστότητα, με ένα μεγάλο ποσό των περιουσιακών της στοιχείων σε μετρητά σε τράπεζες, γεγονός που της επιτρέπει να διαπραγματεύεται την άμεση διευθέτηση των απαιτήσεων και των άλλων υποχρεώσεών της. Οι εξελίξεις σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρηματοπιστωτικού τομέα της Κύπρου είχαν πολύ μικρή επίδραση στην οικονομική της θέση. Επιπλέον, έχει πρόσφατα αποκτήσει ιδιόκτητο κτίριο, που θα χρησιμοποιηθεί ως κύρια έδρα για διεξαγωγή των εργασιών της, χωρίς αυτό να επηρεάζει αρνητικά τη ρευστότητα ή τη φερεγγυότητα της.
Στα δύσκολα  πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα: Έχω Ασφάλεια ή είμαι Ασφαλισμένος; Με πλήρη επίγνωση των καιρών και ανάλυση των σημερινών αναγκών του πελάτη, η  Εταιρεία έχει σχεδιάσει νέα καινοτόμα προϊόντα για εξυπηρέτηση πελατών, παρέχοντας γρήγορη πληρωμή απαιτήσεων. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αποζημιώνει τους πελάτες της ακόμα πιο γρήγορα, με στόχο να τους διευκολύνει. Επιπλέον εισήγαγε τετράμηνα και εξάμηνα συμβόλαια, τα οποία επιτρέπουν στους πελάτες να πληρώνουν τα ασφάλιστρα τους σε δύο ή τρείς δόσεις αντίστοιχα, ώστε να διατηρούν την ασφάλιση τους σε ισχύ.
Η Trust Insurance Cyprus επιδιώκει να δημιουργεί προϊόντα στα μέτρα του πελάτη (tailor made) και να καινοτομεί στην αγορά με λύσεις που δίνουν απαντήσεις στις ανάγκες του κοινού.
 

Δειτε Επισης

Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)
Ο απολογισμός δράσης 2020-2023 της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)