Το ΙnBusinessNews ανανεώνεται και αναβαθμίζεται

To ΙnBusinessNews γυρίζει σήμερα σελίδα λανσάροντας μια ανανεωμένη και αναβαθμισμένη εικόνα, παραμένοντας, όμως, πάντα επικεντρωμένο στην προβολή του κυπριακού επιχειρείν και των ανθρώπων του.

Σε ένα νέο διαδικτυακό περιβάλλον, με νέους τρόπους πλοήγησης ο χρήστης έχει πλέον περισσότερα εργαλεία στη διάθεσή του και αναβαθμισμένο περιεχόμενο για να μάθει για ό, τι συμβαίνει στην κυπριακή αγορά.

Η νέα δομή του ΙnBusinessNews επιτρέπει στον χρήστη να διαβάζει περισσότερο περιεχόμενο από την ίδια την οικοσελίδα επιτυχαίνοντας άμεση και γρήγορη ενημέρωση. Το περιεχόμενο έχει κατηγοριοποιηθεί με επίκεντρο τις ενότητες και  υποενότητες θεμάτων ως ακολούθως: Επιχειρήσεις (Χρηματοοικονομικά, Εμπόριο, Υπηρεσίες, Τουρισμός-Εστίαση, ΙCT, Ενέργεια), Οικονομία (Κύπρος, Ελλάδα, Διεθνή), Πρόσωπα, Οpinion, Brands, Business Lifestyle και Αγορές. Επιπλέον κατηγορίες είναι οι Business Gossip και Προσφορές που αφορούν σε προκηρύξεις διαγωνισμών. Επιπλέον, το νέο πόρταλ θα περιέχει ενισχυμένο κομμάτι multimedia με interactive γραφικά, slideshows καθώς και λίστες/directories όπως οι ΙΝ Βusiness 700+ Oι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο, Οι Μεγαλύτεροι Κύπριοι Εργοδότες, κλπ.

H πιο μεγάλη αναβάθμιση περιεχομένου του InBusinessNews αφορά στo οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Mε τη δημιουργία του δικού μας στούντιο το πόρταλ μας έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί καθημερινά πρωταγωνιστές της αγοράς σε συνεντεύξεις/παρουσιάσεις πάνω σε σημαντικά θέματα της αγοράς και των επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα, η κάμερα του InBusinessNews θα βρίσκεται σε κάθε εμπορική, επιχειρηματική και οικονομική σύναξη που λαμβάνει χώρα. Λανσαρίσματα προϊόντων, επιχειρηματικές ανακοινώσεις και deals, ανάμεσα σε άλλα, θα καταγράφονται και θα μεταδίδονται την ίδια μέρα μέσω του portal μας.

Συνεχίζουμε μαζί σε μια νέα εποχή ενημέρωσης, με στόχο μας να αναβαθμίσουμε τόσο την εμπειρία του χρήστη αλλά και την ποιότητα της πηγής πληροφόρησης για τις δεκάδες χιλιάδες στελέχη και μάνατζερ της κυπριακής αγοράς. Το ΙnBusinessNews με τη μεγαλύτερη ομάδα οικονομικών και business συντακτών στα κυπριακά δρώμενα θα σας μεταφέρει κάθε μέρα, λεπτό προς λεπτό, όλα τα νέα και τις εξελίξεις της κυπριακής αγοράς και των επιχειρήσεων από όλους τους τομείς της οικονομίας.

Συνεργάτης στην αναβάθμιση του portal ήταν η Dynamic Works.

 

Δειτε Επισης

Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο
Nίκος Χριστοδουλίδης: Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για Κύπρο και Ελλάδα ο ναυτιλιακός τομέας
Θ. Λουκαΐδης: Καινοτόμες επιχειρήσεις στην Κύπρο προσελκύουν επενδύσεις και φέρνουν αποτελέσματα (vid)