Το ύποπτο παρελθόν του Danny Brewster

Προτού επενδύσει στο Bitcoin, o διαβόητος Neo, Danny Brewster φαίνεται πως είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές, με το όνομά του να εμπλέκεται για άλλη μια φορά σε υπόθεση εξαπάτησης συνεργατών του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC Lincolnshire, τον Αύγουστο του 2012 ο  Danny Brewster είχε για άλλη μια φορά νίψει τα χείρας τους, αφήνοντας εκτεθειμένους όσους είχαν καταβάλει προκαταβολή για να συμμετέχουν σε ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο θα διοργάνωνε η εταιρεία του «Future Entertainment». Ένα φεστιβάλ το οποίο τελικά δεν διοργανώθηκε ποτέ.

Πιο αναλυτικά, το Future Festival, όπως είχε ονομαστεί, ακυρώθηκε λίγους μήνες πριν τη διοργάνωσή του, με χιλιάδες στερλίνες να κάνουν φτερά αφού όσοι είχαν δώσει προκαταβολή για να συμμετέχουν με υπηρεσίες catering δεν πήραν πότε τα χρήματα τους πίσω. Το ίδιο συνέβη και με όσους πρόλαβαν να αγοράσουν εισιτήριο για το μεγαλύτερο φεστιβάλ του Lincolnshire, όπως το διαφήμιζε η εταιρεία του Danny Brewster. 

Όταν οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον κ. Brewster οι απαντήσεις του ακολουθούσαν λίγο πολύ το ίδιο με το σημερινό μοτίβο. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι τα χρήματα δεν είχαν καταβληθεί στον ίδιο αλλά στην εταιρεία «Future Entertainment» την οποία είχε πουλήσει σε κάποιον Ramluda Antonictvius, για τον οποίο όμως δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες. «Οι εταιρείες catering και όσοι αγόρασαν εισιτήρια δεν έδωσαν τα χρήματά τους σε εμένα αλλά στην εταιρεία, η οποία είναι πλέον χρεοκοπημένη και ξεχωριστή νομική οντότητα από εμένα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο έφορος εταιρειών της χώρας ανέφερε ότι δεν είχε σημειωθεί καμία διαφοροποίηση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Future Entertainment» με τον Danny Brewster να εμφανίζεται ως ο μόνος διαχειριστής.

Όταν σε κάποια στιγμή δόθηκε μια διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για να διεκδικήσουν τα χρήματά τους οι παραπονούμενοι, κανείς δεν έλαβε ούτε απάντηση, ούτε αποζημίωση.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ