Thierry Noyer: «Εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά»

Το πρώτο συνέδριο όπου οι λιανέμποροι έχουν πάρει το πάνω χέρι από τους διανομείς αποτελεί το 11ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου, που διοργανώνει η ΙΜΗ, την Τετάρτη 9 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park. Αυτό τόνισε ο προεδρεύων του συνεδρίου, διευθύνων σύμβουλος της CTC Μάριος Λουκαϊδης.

Το συνέδριο χορηγεί η εταιρεία Carrefour κι είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προχωρεί σε μια τέτοια ενέργεια, όπως τόνισε και ο γενικός διευθυντής της Carrefour Κύπρου Thierry Noyer.

Όπως είπε, παρόλο που οι οικονομικές συνθήκες επηρέασαν όλους μας, η εταιρεία κατάφερε να γίνει ακόμα πο δυνατή, με παρουσία σε πέντε χώρες, Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Ελλάδα και Κύπρο. «Θεωρούμε μία εταιρεία που εντάσσεται στους top 10 εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, με 1120 εργαζόμενους», είπε. Σημείωσε ότι ως εταιρεία παρέχει ευκαιρίες στους εργαζόμενούς της, διατηρώντας το fair trade ως καλή πρακτική, είναι  κοινωνικά υπεύθυνη κι ενισχύει εκείνους που έχουν ανάγκη. «Παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι παρέχουμε πρόγευμα σε μαθητές των σχολείων της Λεμεσού και της Πάφου, ενώ προσφέρουμε value for money στους καταναλωτές μας», επεσήμανε. Καταλήγοντας πρόσθεσε: «Αυτό αποδεικνύει ότι ο ρόλος μας γίνεται πιο ανταγωνιστικός και γεμάτος προκλήσεις για μας, προσφέροντας πολλές επιλογές στους καταναλωτές μας. Τα πράγματα θα εξακολουθήσουν να είναι σκληρά, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε».
 

Δειτε Επισης

Μειώνεται το μετοχικό κεφάλαιο της Ermes-Το ψήφισμα που ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση
Ξεκαθαρίζει για χρεώσεις ανακλήσεων σε γκρίζα οχήματα ο ΣΕΜΗΟ-«Διαστρεβλωμένη εικόνα, απόλυτα νόμιμες»
Η Holland & Barrett στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία προϊόντων υγείας και ευεξίας
«Stop» επιχειρηματιών της Μακαρίου στο άνοιγμα της λεωφόρου για όλα τα οχήματα-«Θα γίνει ανεξέλεγκτο πέρασμα»
Υψηλή η αναλογία οχημάτων ανά κάτοικο στην Κύπρο...Πολύ χαμηλά τα ηλεκτρικά
Ο Κωτσόβολος στην πλατφόρμα της Wolt-Η νέα συνεργασία με την εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών
Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές προϊόντων τον Απρίλιο-Πού παρατηρήθηκαν αυξήσεις και πού μειώσεις
My Mall Limassol: 16 χρόνια λειτουργίας και μια ξεχωριστή γιορτή την Κυριακή 25 Μαΐου
FT-Me: Η Toyota παρουσιάζει τη δική της εκδοχή για τις αστικές μετακινήσεις
Αύξηση 1,4% στον εναρμονισμένο Δείκτη Τιμών Καταναλωτή τον Απρίλιο