Top Marques: Στη Λεμεσό μέσω Wild Pistons

Η Top Marques Motors,  η οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Κύπρο τις μοτοσικλέτες Aprillia, Moto Guzzi, Derbi και Scarabeo του Ομίλου  Piaggio επεκτείνεται και στη Λεμεσό σε συνεργασία με την εταιρία Wild Pistons η οποία δραστηριοποιείται στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι δύο εταιρίες, όπως αναφέρει ανακοίνωση, ένωσαν τις δυνάμεις τους προσφέροντας στους φίλους της μοτοσικλέτας ένα χώρο όπου μπορούν να δουν από κοντά τα μοντέλα των ιταλικών εταιρειών.

Ταυτόχρονα στην Λεμεσό δημιουργήθηκε εξουσιοδοτημένο από το Όμιλο Piaggio συνεργείο, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές και είναι εφοδιασμένο με όλα τα εξειδικευμένα εργαλεία και διαγνωστικά για την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση.
 
Τα εγκαίνια έγιναν την Πέμπτη 28 Μαρτίου οπόταν και επισημοποιήθηκε η σχέση της Top Marques Motors με την εταιρία Wild Pistons.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο Guido Cerboni, που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την παρουσία των Aprillia, Moto Guzzi,  Derbi και Scarabeo του Ομίλου Piaggio στην Λεμεσό.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο της Moto Guzzi, η California 1400 Custom, η οποία πρόσφατα ανακηρύχτηκε «Best Cruiser 2013».
 
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της Top Marques Motors μακριά από την πρωτεύουσα έγινε στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας, να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε παγκύπρια βάση.
 

Δειτε Επισης

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση που προκρίνει για την Μακαρίου η Πρωτοβουλία «Λευκωσία-Πρωτεύουσα Κύπρου»
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση
ΠΑΣΕΑ: Σε κατασκευαστή και ΤΟΜ η ευθύνη για ανακλήσεις-Η κατάθεση ενώπιον της ερευνητικής για Takata
Σε υπεραγορές και κρεοπωλεία της Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου-Διαβεβαιώνει για την επάρκεια και ποιότητα των προϊόντων
Skroutz.cy: Η νέα καμπάνια «Skroutz.cy: Shop everything» και πού στοχεύει
Πιο ακριβό φέτος το πασχαλινό τραπέζι-Τσιμπιμένες οι τιμές σε κρέατα και λαχανικά
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο
Καίει η τιμή του κυπριακού καφέ-Αύξηση 24,6% μέσα σε ένα χρόνο
Η Lidl Κύπρου δίνει πνοή στην ανθρωπιστική βοήθεια
Μ. Αντωνίου: Επάρκεια προϊόντων για το πλούσιο πασχαλινό τραπέζι-Αβεβαιότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα λόγω δασμών