Emergo Wealth: Ο Χατζηχάννας Διευθυντής Υπηρεσιών Πελατών

Η Emergo Wealth ανακοίνωσε τη συμφωνία απορρόφησης των εργασιών της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, Equities Plus Ltd. Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ιδρυτής και μέχρι πρότινος Διευθύνων Σύμβουλος της Equities Plus Ltd, κ. Μιχάλης Χατζηχάννας, αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Υπηρεσιών Πελατών στην Emergo Wealth. Ο κ. Χατζηχάννας θα είναι επικεφαλής του τμήματος παροχής επενδυτικών συμβουλών σε εισηγμένα χρηματοοικονομικά μέσα και του τμήματος χρηματιστηριακών υπηρεσιών της Emergo Wealth. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ο κ. Χατζηχάννας, ενισχύει σημαντικά το Τμήμα Υπηρεσιών Πελατών της εταιρείας.

Η Emergo Wealth είναι εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και έχει λάβει άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου. Είναι συνδεδεμένη με τον επενδυτικό όμιλο Emergo, οποίος δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1990 σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με την οποία ο κ. Χατζηχάννας προστίθεται στην ομάδα της Emergo Wealth. Ο ίδιος είναι ο δημιουργός μιας υγιούς και πετυχημένης επιχείρησης η οποία αναπτύχθηκε έχοντας ως βάση την ακεραιότητα και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών πελατών: δύο στοιχεία τα οποία αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για τη φιλοσοφία και το modus vivendi της Emergo Wealth», δήλωσε ο Δρ. Κωνσταντίνος Νεοφύτου, Διευθυντής Επενδυτικής Στρατηγικής της εταιρείας. «Η εξειδίκευσή του στη διαπραγμάτευση χρηματοοικονομικών μέσων καθώς και σε πληθώρα άλλων σχετικών θεμάτων όπως τα συστήματα διαπραγμάτευσης ή και θέματα επενδυτικής στρατηγικής θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας για ανάπτυξη και θα βελτιώσει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Μιχάλης Χατζηχάννας ειδικεύεται στην παροχή επενδυτικών συμβουλών, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου καθώς και τα συστήματα και τις υπηρεσίες παροχής ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης. Πριν την ένταξή του στην Emergo Wealth, ο κ. Χατζηχάννας διέθετε τη δική του εταιρεία παροχής επενδυτικών συμβουλών και παρείχε τις υπηρεσίες του σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, τόσο ιδιωτών όσο και επιχειρήσεων. Διαθέτει πολύ καλή γνώση και εκτεταμένη εμπειρία σε επιχειρησιακά, διαδικαστικά και ρυθμιστικά ζητήματα που αφορούν τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Ο κ. Χατζηχάννας δήλωσε σχετικά με την ένταξη του στην ομάδα της Emergo Wealth: «Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση που έγινε μετά από αρκετή σκέψη και σοβαρή μελέτη η οποία κατέδειξε την τεράστια δυναμική που θα είχε μια τέτοια ενέργεια. Φυσικά, τόσο η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας όσο και γενικότερα η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας παραμένει η κύρια προτεραιότητα μας».
 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο