ΓΝΩΡΑ: Στρατηγική συνεργασία με Shaviv Strategy

Δύο εξειδικευμένες εταιρείες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επικοινωνίας, μια ισραηλινή και μια κυπριακή, ανακοίνωσαν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους και την επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην ευρύτερη περιοχή και στην Ευρώπη.

Η κυπριακή ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας και η ισραηλινή Shaviv Strategy and Campaigns (SS&C), σε πρώτο στάδιο θα προσφέρουν υπηρεσίες public affairs, εταιρικής και πολιτικής επικοινωνίας, διαχείρισης ΜΜΕ και ερευνών κοινής γνώμης σε Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρο.

«Τα νέα δεδομένα στην περιοχή μας επιβάλλουν εξωστρέφεια και δημιουργία επιχειρηματικών συμμαχιών, που θα επιτρέψουν στις εταιρείες μας να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις μεγάλων εταιρειών του εξωτερικού», δήλωσε ο Ανδρέας Χατζηκυριάκος, διευθύνων σύμβουλος της ΓΝΩΡΑ, η οποία ψηφίστηκε ως η καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση του 2013 στα InBusiness Awards.

«Η περιοχή μας βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος λόγω των ενεργειακών εξελίξεων και των πολιτικών αλλαγών που συντελούνται. Μ’ αυτή τη συνεργασία δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να εξυπηρετήσουμε αυτό το ενδιαφέρον», ανέφερε ο Aron Shaviv, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της SS&C, η οποία το 2012 κέρδισε το βραβείο Reed του περιοδικού Campaigns and Elections για την καλύτερη διεθνή εκστρατεία για την ψήφο του εξωτερικού στις αμερικανικές εκλογές.

Η ΓΝΩΡΑ προσφέρει σε Κύπρο και Ελλάδα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων. Είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία, η οποία μέσα από τη γνώση, την εμπειρία και τη δικτύωση των στελεχών της, σχεδιάζει, διαχειρίζεται και προστατεύει τη φήμη οργανισμών και προσώπων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η SS&C είναι εταιρεία παροχής συμβουλών πολιτικής στρατηγικής, με διεθνή δραστηριότητα, που εξειδικεύεται στο να κερδίζει προεκλογικές εκστρατείες για κόμματα και υποψήφιους. Η SS&C έχει «τρέξει» αριθμό εκστρατειών για τις ευρωεκλογές και συνεχίζει να παρέχει επί συνεχούς βάσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ανώτερους αξιωματούχους της Ε.Ε.
 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο