Kapnos: Λευκωσία-Πάφος με 15 ευρώ

Νέο δρομολόγιo που θα συνδέει τη Λευκωσία με το αεροδρόμιο Πάφου εγκαινιάζει η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle, η οποία από το 2008 προσφέρει ανάλογη υπηρεσία για το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όπως ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον σταθμό επιβίβασης της εταιρείας στη Λευκωσία, το κόστος για μεταφορά επιβατών στο αεροδρόμιο Πάφου ανέρχεται στα 15 ευρώ, ενώ το ποσό μπορεί να μειωθεί μέχρι και στα 8 ευρώ εάν πρόκειται για ομαδικά πακέτα μεταφοράς επιβατών πέραν των οκτώ ατόμων .

Μάλιστα, ο Πάμπος Καπνός, γενικός διευθυντής της εταιρείας τόνισε πως η υπηρεσία Kapnos Paphos Airport έχει σκοπό να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό που θέλει να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Πάφου αξιοποιώντας τις οικονομικές προσφορές των αεροπορικών εταιρειών:
1.Ryanair
2.Aegean
3.British Airways
4.Wizz Air
5.EasyJet
και άλλων εταιρειών.

Σημειώνεται ακόμη πως στο αεροδρόμιο Πάφου θα λειτουργήσει γραφείο της εταιρείας Kapnos για καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. «Σε κάποιες περιπτώσεις θα γίνεται άμεση μετεπιβίβαση στη Λεμεσό και το δρομολόγιο θα διεξάγεται σε συνεργασία με συνάδελφο εταιρεία στη συμπρωτεύουσα» τόνισε παράλληλα ο κ. Καπνός.

Εξάλλου, έπειτα από σχετική ερώτηση, ο Πάμπος Καπνός ανέφερε πως η υπηρεσία σύνδεσης της πρωτεύουσας με τα αεροδρόμιο αποτελεί αποκλειστικά ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν χορηγείται καμία οικονομική ή άλλη διευκόλυνση από το κράτος. Μάλιστα, ο κ. Καπνός σημείωσε πως γίνονται σχεδιασμοί για σύνδεση και της πόλης της Λάρνακας με το αεροδρόμιο Πάφου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πληροφορίες για το κοινό
Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στον αριθμό: 77771477 και μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας: www.kapnosairportshuttle.com

 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο