ΕΚΕ: Αναδείξτε το έργο σας

Γίνετε εκθέτης στο 7ο Συνέδριο και Έκθεση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και κάντε γνωστές τις δράσεις σας στις σημαντικότερες επιχειρήσεις του τόπου.

Ο εκσυγχρονισμός του επιχειρηματικού μοντέλου των επιχειρήσεων, με στόχο την επιβίωση και τη βιώσιμη ανάπτυξή τους, αποτελεί τη φιλοσοφία στην οποία στηρίζεται και φέτος η διοργάνωση, από την ΙΜΗ, του 7ου Συνεδρίου και της Έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στις 27 Ιουνίου 2014, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Έκθεση και συνέδριο παρέχουν σε κάθε οργανισμό την ιδανική πλατφόρμα για δικτύωση με περισσότερα από 300 επιχειρηματικά στελέχη των σημαντικότερων εταιρειών της Κύπρου και ασφαλώς την ευκαιρία για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand τους. Στην προσπάθεια αυτή, ειδικά στις μέρες μας που θέματα εταιρικής ευθύνης και προσφοράς αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία από το κοινωνικό σύνολο, η στρατηγική ΕΚΕ συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, αλλά και στην ανάδειξη των κοινωνικών και περιβαλλοντικών αξιών. Ο καταναλωτής είναι εδώ. Βλέπει, ακούει, κρίνει και εκτιμά.

Προβληθείτε
Λαμβάνοντας μέρος στην έκθεση ΕΚΕ θα έχετε την ευκαιρία να μεταδώστε την ανάγκη για υιοθέτηση πολιτικών εταιρικής ευθύνης. Ακόμα, να πείσετε τα στελέχη της αγοράς πως η ΕΚΕ θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής για βιωσιμότητα και επιτυχία σε βάθος χρόνου για κάθε οργανισμό. Θα είναι, επίσης, μια ευκαιρία για εσάς να βοηθήστε τους οργανισμούς, ώστε να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους και να τις αντιμετωπίσουν με την υιοθέτηση πρακτικών ΕΚΕ. Θα σας γνωρίσουν, θα τους γνωρίσετε, θα δικτυωθείτε με τον πιο ιδανικό τρόπο και θα προβάλετε αποτελεσματικά στην αγορά τον κοινωνικά υπεύθυνο οργανισμό που αντιπροσωπεύετε. Στο πλαίσιο αυτό θα ενημερώσετε, μέσω της ιδανικότερης πλατφόρμας, για τις νέες τάσεις και εξελίξεις στα θέματα ΕΚΕ και τα οφέλη από την υιοθέτησή τους.

Αναδειχθείτε
Η έκθεση προσφέρεται για ανάδειξη εταιρειών που επιθυμούν να παρουσιάσουν αποτελεσματικά, ως εκθέτες, το έργο και τη φιλοσοφία τους στο χώρο της ΕΚΕ. Για επιχειρήσεις οι οποίες έχουν εντάξει στη στρατηγική τους την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και την έχουν ενσωματώσει στην εταιρική τους κουλτούρα, τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούν. Για οργανισμούς που δεσμεύουν τη στρατηγική τους στους άξονες: Ανθρώπινο δυναμικό, κοινωνία και περιβάλλον. Επιπλέον, η έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για προβολή των επιχειρήσεων που προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εταιρείες ή οργανισμούς για εφαρμογή των πιο πάνω.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα ως εκθέτης στη μεγαλύτερη συγκέντρωση δράσεων ΕΚΕ στην Κύπρο!

Οργάνωση: ΙΜΗ. Χορηγοί και Εκθέτες: Alpha Bank Cyprus Ltd, Carrefour Κύπρου, Cyta, Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ, CSR Consulting Ltd, Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και PrimeCSR Ltd. Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business και το inbusinessnews.com. Στηρίζει: η Επίτροπος Περιβάλλοντος. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο