Winbank: The success story

Έλενα Ορφανίδου: Η βραβευμένη Director του διακριθέντος ανά την Ευρώπη Digital Banking Division της Τράπεζας Πειραιώς Ελλάδος αποκλειστικά στο Συνέδριο e-commerce!

Με αξιόλογα βραβεία στο πορτοφόλιό της τόσο προσωπικά όσο και άλλα - που αφορούν στην υπηρεσία της οποίας προΐσταται - έρχεται στο Συνέδριο e-commerce η Director του Digital Banking Division της Τράπεζας Πειραιώς Ελλάδος, Έλενα Ορφανίδου. Η ομιλήτρια έχει συμβάλει ενεργά και αποφασιστικά στη γέννηση και την καθιέρωση της ηλεκτρονικής τραπεζικής στην Ελλάδα και ασφαλώς στην ανάπτυξη του τομέα στην Τράπεζα Πειραιώς Ελλάδος. Επιβράβευση αυτής της πορείας αποτελεί το γεγονός ότι οι πολυκαναλικές υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς - τις οποίες δημιούργησε και διαχειρίζεται από το 2001 - αποτελούν πρότυπο στο χώρο τους όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον παγκόσμιο χάρτη, όπως μαρτυρούν τα 60 και πλέον εγχώρια και διεθνή βραβεία με τα οποία έχουν τιμηθεί. Αξίζει να επισημανθεί ότι στην Έλενα Ορφανίδου απονεμήθηκε το βραβείο Μάνατζερ της Χρονιάς Μικρής Ομάδας στην Εξυπηρέτηση Πελατών στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2013 στην Ελλάδα.

Η Έλενα Ορφανίδου θα παρουσιάσει το θέμα: «Internet Banking: Η ανάγκη, η πορεία και η τάση του μέλλοντος. Success story: Winbank», στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που παρουσιάζει η Winbank της Τράπεζας Πειραιώς στις 8 Απριλίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Στην παρουσίαση η κα Ορφανίδου θα αναλύσει το internet banking από την έναρξή του, και την μέχρι στιγμής πορεία του, αλλά και την τάση του μέλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό θα αναλυθεί και η επιτυχημένη και πολυβραβευμένη στρατηγική πορεία της Winbank.

Winbank: Η πολυβραβευμένη υπηρεσία
H υπηρεσία Winbank περιλαμβάνει τα εναλλακτικά δίκτυα της Τράπεζας Πειραιώς, στα οποία εντάσσονται, μεταξύ άλλων, τα κανάλια Web Banking, Phone Banking, Mobile Banking καθώς και άλλες καινοτόμες πολυκαναλικές υπηρεσίες, όπως τα Λεφτά στο Λεπτό.  Όλες αυτές οι ψηφιακές υπηρεσίες υποστηρίζονται από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Στην Κύπρο, η υπηρεσία Winbank έχει εξασφαλίσει σημαντικές διακρίσεις στον ετήσιο διαγωνισμό του διεθνούς φήμης περιοδικού Global Finance για την ανάδειξη των καλύτερων υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής παγκοσμίως. Για δύο συνεχόμενες χρονιές, η Winbank Κύπρου έχει αναδειχθεί «Best Consumer Internet Bank», ενώ κατέκτησε και ευρωπαϊκή πρωτιά για την κατηγορία «Best Integrated Consumer Bank Site». Με αυτές τις σημαντικές αναγνωρίσεις η Τράπεζα Πειραιώς Κύπρου συμβάλλει πλέον ενεργά στις διακρίσεις του Ομίλου Πειραιώς, στον τομέα της ηλεκτρονικής τραπεζικής. Ισότιμη βράβευση με τίτλο «Best Consumer Internet Bank» στην Ελλάδα έχει απονεμηθεί ταυτόχρονα και στην Τράπεζα Πειραιώς Ελλάδος για άλλη μια χρονιά, ενώ η υπηρεσία Winbank Mobile Banking της Τράπεζας αναδείχτηκε με τον τίτλο «Best in Mobile Banking» σε ευρωπαϊκό επίπεδο κατακτώντας για δεύτερη συνεχή χρονιά αυτό το σημαντικό βραβείο. Τέλος, η ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας Πειραιώς κατέκτησε ευρωπαϊκή πρωτιά και για την κατηγορία «Best Web Site Design».

Πληροφορίες Συνεδρίου
Οργανωτής: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Πειραιώς. Χορηγοί: Cyta, Dynamic Works και Όμιλος Εταιρειών Lamda. Χορηγοί Επικοινωνίας: Το περιοδικό IN Business και το πρώτο business portal της Κύπρου, ΙnΒusinessΝews.com. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, www.imhbusiness.com, events@imhbusiness.com.
 

Δειτε Επισης

Πόλυς Γεωργιάδης: Αναγνώριση της ποιότητας υπηρεσιών της Synlab Κύπρου η πρόταση εξαγοράς από Medicover
ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς