Dynamic Works: Σύστημα on line αιτήσεων για άνεργους νέους

Η Dynamic Works ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία ενός σύγχρονου Συστήματος Ηλεκτρονικής Υποβολής και Εξέτασης Αιτήσεων για την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ), με πρωταρχικό σκοπό να στηρίξει τους νέους πτυχιούχους που αναζητούν θέσεις εργασίας. Η νέα διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων, θα βοηθήσει την Αρχή, να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά τις αιτήσεις για το Σχέδιο Τοποθέτησης Νέων Ανέργων Πτυχιούχων (ΣΤΑΠ), το οποίο αναμένεται να παρέχει ευκαιρίες απόκτησης εργασιακής πείρας σε 2500 άνεργους νέους πτυχιούχους, με σκοπό τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους.

Οι νέοι πτυχιούχοι και οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν προσοντούχο ανθρώπινο δυναμικό, έχουν πλέον τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση στο Σχέδιο Τοποθέτησης Νέων Ανέργων Πτυχιούχων (ΣΤΑΠ), μέσω μίας απλής και διαδραστικής διαδικασίας που δημιουργήθηκε από την Dynamic Works, η οποία θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους συνεργάτες για εταιρίες που θέλουν να χρησιμοποιούν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Μέσω του νέου συστήματος, αναμένεται ότι ο χρόνος αξιολόγησης των αιτήσεων από την Αρχή θα μειωθεί σημαντικά και θα βοηθήσει στην άμεση αντιστοίχηση των προφίλ των αιτούμενων πτυχιούχων με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Ο Άγγελος Γρηγορίου, CEO της Dynamic Works, δήλωσε, «Είναι με ιδιαίτερη χαρά που στηρίζουμε την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου παρέχοντας ένα βασικό εργαλείο για τους συνεργάτες της, τις επιχειρήσεις και τους ανέργους. Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής αιτήσεων, συμβάλλει στο άμεσο στόχο της ΑνΑΔ για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων μερών και επομένως την ταχύτερη τοποθέτηση των νέων πτυχιούχων. Είμαστε σίγουροι ότι το νέο σύστημα θα συμβάλει με το δικό του τρόπο στη μείωση της ανεργίας στον τόπο μας.»
 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου