Mobile Apps από Cyta και Focus-On Group

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματικής ομάδας και επιχείρησης παρουσίασε η Cyta, σε συνεργασία με τη Focus-On Group.

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται στην προσπάθεια του Οργανισμού να παρέχει καινοτόμες λύσεις προς τις επιχειρήσεις, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών Cloud που προσφέρει. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες, τόσο στο App Store, όσο και στο Google Play.

Η Cyta, διευρύνοντας τις λύσεις που παρέχει σε μικρομεσαίες, ιδιαίτερα, επιχειρήσεις, προσφέρει την υπηρεσία Mobile Applications για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις αυτές να εισέλθουν στην ανερχόμενη αγορά των εφαρμογών για το κινητό τηλέφωνο και να ενισχύσουν την εμπορική τους επωνυμία. Η νέα υπηρεσία Mobile Applications επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πωλούν, να πληροφορούν και να επικοινωνούν με πελάτες και συνεργάτες όπου κι αν βρίσκονται. Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι αρκετά καθώς αυξάνεται η προβολή, αλλά και η ανταγωνιστικότητα τους. Επίσης, δίνουν άμεση πρόσβαση στον χρήση για ενημέρωση αλλά και διαδραστικότητα, ενώ οι πελάτες λαμβάνουν ειδοποιήσεις για ειδικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, ειδικές προσφορές, εύκολη ενημέρωση για νέα προϊόντα και άλλα.

Παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα των Mobile Applications ο Νεόφυτος Μορφής, στέλεχος των Υπηρεσιών Cloud τόνισε ότι η Cyta προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στις επιχειρήσεις, με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες και με την ασφάλεια και αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων της Cyta.


O κ. Παντελής Φραγκούλης, στέλεχος του τμήματος Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών, αναφέρθηκε στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, ως κύριους πυλώνες της στρατηγικής της Cyta και ο εκτελεστικός διευθυντής της Focus-On Group, Νικόλαος Ζιάκας παρουσίασε  στους παρευρισκομένους τις δυνατότητες των Mobile Applications. Όπως τόνισε τα mobile applications είναι ο τρόπος για κάθε επιχείρηση να επικοινωνεί με το κοινό και τους πελάτες της καθώς σύμφωνα με στοιχεία μόνο το 2013 περίπου 50 δις apps «κατέβηκαν» σε λογισμικά iOS και ακόμα 50 δις σε λογισμικά Android. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις ΗΠΑ το 86% των χρηστών κινητών τηλεφώνων πλοηγούνται χρησιμοποιώντας mobile apps και μόλις το 14% χρησιμοποιώντας το κλασικό browser.  

Χαιρετώντας την παρουσίαση ο ανώτατος εκτελεστικός διευθυντής της Cyta, Άριστος Ριρής, τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Mobile Applications ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση σε καινοτόμες εφαρμογές με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Δειτε Επισης

Στο 100% του ΑΕΠ το βρετανικό δημόσιο χρέος-Για πρώτη φορά από τη δεκαετία ‘60
Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Bundesbank: Προειδοποιεί για συρρίκνωση της γερμανικής οικονομίας το τρέχον τρίμηνο
Brexit: Ο «έντονος και συνεχιζόμενος αποπνικτικός αντίκτυπος» στη βρετανική οικονομία
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Σταθερά στο 50% τα επιτόκια στη Τουρκία-Για έκτο συνεχόμενο μήνα
Αμετάβλητο στο 5% το επιτόκιο της Τράπεζας της Αγγλίας-Πάνω από το στόχο του 2% ο πληθωρισμός
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
Πτώση των πωλήσεων ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία-Σκιά στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου