Η Microsoft εξαγόρασε την Acompli

Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας παραγωγής καινοτόμων εφαρμογών Acompli που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υπηρεσιών email για iOS και Android.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η εξαγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν περισσότερα αξιοποιώντας τις συσκευές τους".

Αυτή τη χρονιά, η Microsoft μετέφερε τα Office στις συσκευές iPad και iPhone, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και σε συσκευές Android. "Πρόκειται για σημαντικά βήματα στον τομέα της τεχνολογίας που έχουν γίνει με σκοπό την παροχή νέων και καλύτερων εμπειριών παραγωγικότητας σε όλες τις πλατφόρμες".

Όπως αναφέρεται, "σε έναν κόσμο όπου περισσότερα από τα μισά emails διαβάζονται πρώτα μέσω κινητών συσκευών (τηλέφωνα και tablets), θεωρείται απαραίτητο για τους χρήστες να απολαμβάνουν τις email εμπειρίες τους όπου και αν βρίσκονται. Μέσω της εφαρμογής αυτής η Acompli παρέχει καινοτόμους τρόπους έτσι ώστε ο χρήστης να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στο inbox του, στο να οργανώσει συναντήσεις και να χρησιμοποιήσει με τα αρχεία τα οποία χρειάζεται".

Αναφερόμενος στην εξαγορά ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος του Outlook and Office 365 Rajesh Jha δήλωσε: «Καθώς χτίζουμε πάνω στην επιτυχία της εφαρμογής, είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι είναι εφικτό από την ομάδα του Outlook. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε φανταστικές και παραγωγικές cross-platform εφαρμογές στους χρήστες μας οι οποίες υποστηρίζουν μια ποικιλία υπηρεσιών email. Η εξαγορά αυτή μας φέρνει μια εφαρμογή με πρωτοποριακή τεχνολογία καθώς και μια σειρά από ταλαντούχους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την επανεφεύρεση του email και την επικοινωνία σε οθόνες κινητών συσκευών. Η ενέργεια αυτή θα επισπεύσει τις εργασίες έτσι ώστε να εξελίξουμε και να παραδώσουμε την πλήρη και πιο δυνατή έκδοση του Office σε κινητές συσκευές».

 

Δειτε Επισης

Ο Λευτέρης Αραπάκης και το δίκτυο της Enaleia αξιοποιούν την τεχνολογία και καθαρίζουν τη Mεσόγειο
Η TalosCo Business Solutions Ltd στο πρώτο Cloud Tech Expo Cyprus 2025
Επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία Warner Bros. Discovery και Cablenet-Λανσάρουν το HBO Max
Samsung Electronics Co.: Εξαγοράζει την Xealth και γεφυρώνει το wellness με την ιατρική φροντίδα
Apple: Προσφυγή κατά του προστίμου €500 εκατ. της Ε.Ε. για το App Store
Ρομπότ που έπαιξαν σκάκι και bowling, και άλλα STEAM δρώμενα στο Robotex MRC 2025
Πέραν των 115.000 απαντήσεων σε ερωτήματα πολιτών από τον ψηφιακό βοηθό το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας
Η Supermicro ανακηρύσσεται Νο.1 προμηθευτής server παγκοσμίως
Samsung: Η νέα εποχή της σειράς Galaxy Z και η εμπειρία Ultra έτοιμη να ξεδιπλωθεί
Privacy is Power: Πανευρωπαϊκή έρευνα αναδεικνύει τη σημασία της ασφάλειας στην υιοθέτηση της τεχνολογίας AI