Η Microsoft εξαγόρασε την Acompli

Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας παραγωγής καινοτόμων εφαρμογών Acompli που ειδικεύεται στην ανάπτυξη υπηρεσιών email για iOS και Android.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "η εξαγορά αποτελεί μέρος της στρατηγικής της εταιρείας στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους χρήστες να επιτύχουν περισσότερα αξιοποιώντας τις συσκευές τους".

Αυτή τη χρονιά, η Microsoft μετέφερε τα Office στις συσκευές iPad και iPhone, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και σε συσκευές Android. "Πρόκειται για σημαντικά βήματα στον τομέα της τεχνολογίας που έχουν γίνει με σκοπό την παροχή νέων και καλύτερων εμπειριών παραγωγικότητας σε όλες τις πλατφόρμες".

Όπως αναφέρεται, "σε έναν κόσμο όπου περισσότερα από τα μισά emails διαβάζονται πρώτα μέσω κινητών συσκευών (τηλέφωνα και tablets), θεωρείται απαραίτητο για τους χρήστες να απολαμβάνουν τις email εμπειρίες τους όπου και αν βρίσκονται. Μέσω της εφαρμογής αυτής η Acompli παρέχει καινοτόμους τρόπους έτσι ώστε ο χρήστης να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό στο inbox του, στο να οργανώσει συναντήσεις και να χρησιμοποιήσει με τα αρχεία τα οποία χρειάζεται".

Αναφερόμενος στην εξαγορά ο Εταιρικός Αντιπρόεδρος του Outlook and Office 365 Rajesh Jha δήλωσε: «Καθώς χτίζουμε πάνω στην επιτυχία της εφαρμογής, είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι είναι εφικτό από την ομάδα του Outlook. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε φανταστικές και παραγωγικές cross-platform εφαρμογές στους χρήστες μας οι οποίες υποστηρίζουν μια ποικιλία υπηρεσιών email. Η εξαγορά αυτή μας φέρνει μια εφαρμογή με πρωτοποριακή τεχνολογία καθώς και μια σειρά από ταλαντούχους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την επανεφεύρεση του email και την επικοινωνία σε οθόνες κινητών συσκευών. Η ενέργεια αυτή θα επισπεύσει τις εργασίες έτσι ώστε να εξελίξουμε και να παραδώσουμε την πλήρη και πιο δυνατή έκδοση του Office σε κινητές συσκευές».

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου