Η ζιβανία της ΚΕΟ με νέο branding
10:28 - 08 Δεκεμβρίου 2014
Με την καινούργια ετικέτα της βρίσκονται στην αγορά οι φιάλες 500ml και 200ml της ζιβανίας της ΚΕΟ.
Η ζιβανία της KEO, όπως είναι το νέο σήμα κατατεθέν αποστάζεται στον νέο άμβυκα της εταιρείας από στέμφυλα των ποικιλιών Μαύρο και Ξυνιστέρι και έχει αλκοολικό βαθμό 45%.
H ZIBAΝΙΑ είναι προϊόν με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης και παράγεται αποκλειστικά στην Κύπρο. Προέρχεται με απευθείας απόσταξη στεμφύλων (ζίβανα) από Κυπριακές παραδοσιακές ποικιλίες σταφυλιών. Η απόσταξη πραγματοποιείται σε άμβυκα ασυνεχούς λειτουργίας, κατασκευασμένο από χαλκό ή και από ανοξείδωτο χάλυβα και η όλη παραγωγική διαδικασία καθώς και το παραγόμενο απόσταγμα διέπονται από σχετική νομοθεσία.