Εγκαίνια για την Maserati

Την πρώτη έκθεση αυτοκινήτων  Maserati στη Λεμεσό εγκαινίασε η FLC Modena Automobile Ltd. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "η Maserati, που κατέχει ηγετική θέση διεθνώς στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων με κύρια χαρακτηριστικά την κομψότητα, την πολυτέλεια αλλά βεβαίως και τις επιδόσεις, ήρθε επιτέλους στην Κύπρο ανοίγοντας την πρώτη έκθεση των αυτοκινήτων της στη Λεμεσό". 

Αναφέρεται επίσης ότι "από τις 5 Δεκεμβρίου, το κυπριακό κοινό και ιδιαίτερα οι λάτρεις του μοναδικού στυλ, της κομψότητας και των επιδόσεων που αντιπροσωπεύει η Maserati έχουν πλέον στη διάθεση τους τα εκπληκτικά μοντέλα των σειρών Ghibli, Quattroporte, GranTurismo και GranCabrio".

Τελώντας την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης αυτοκινήτων της Maserati στην Κύπρο, ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης εξέφρασε την ικανοποίηση του που μια αυτοκινητοβιομηχανία της εμβέλειας και του κύρους της Maserati έχει πλέον παρουσία στην Κυπριακή αγορά.

Ο Υπουργός τόνισε κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του την προσήλωση της κυβέρνησης στην ανάπτυξη του εμπορίου, η οποία αναμφίβολα συμβάλλει στην τόνωση της Κυπριακής οικονομίας και ενισχύει τις προσπάθειες για επαναφορά της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης. «Το γεγονός ότι κολοσσιαία ονόματα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως αυτό της Maserati, επιλέγουν να έχουν παρουσία στην χώρα μας, δεν αποτελεί παρά ένα ακόμα δείγμα της εμπιστοσύνης με την οποία επενδυτές, τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό, περιβάλλουν την αγορά της Κύπρου». Ο Υπουργός συνεχάρη τους μετόχους της FLC. Modena Automobile Ltd για την εξασφάλιση της αντιπροσωπείας αλλά και την Maserati που φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της το 1914. 

Πέραν του Υπουργού Εμπορίου, στα εγκαίνια παρέστησαν ο Υπουργός Συγκοινωνιών κι Έργων Μάριος Δημητριάδης, ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο Guido Cerboni, βουλευτές, μέλη του διπλωματικού σώματος, παράγοντες από την κοινωνικοοικονομική ζωή του τόπου, ομάδα στελεχών της Maserati υπό την ηγεσία των κ.κ. Saverio Campiglia, υπεύθυνου για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης και Luigi Sepe, Διευθυντή Ανάπτυξης του δικτυού Αντιπροσωπειών για την Κέντρο-Ανατολική Ευρώπη.

«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που η νέα αυτή παρουσία μας, ήδη έφερε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μας χαροποιεί δε ιδιαίτερα που τα εγκαίνια αυτής της καταπληκτικής έκθεσης αυτοκινήτων λαμβάνουν χώρα φέτος που γιορτάζουμε τα εκατοντάχρονα της Maserati» δήλωσε ο κ. Sepe. Των εγκαινίων ακολούθησε επίσημο δείπνο εορτασμού της άφιξης της Maserati στη χώρα. 

Δειτε Επισης

Φρέναρε ξανά η αγορά ακινήτων τον Αύγουστο-Η εικόνα το οκτάμηνο και ποια επαρχία κρατά τα ηνία
Ν. Χριστοδουλίδης: Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για από κοινού εταιρεία προς συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής από σταθερή σε θετική
Φωτοβολταϊκό πάρκο 100 MW στη Λεμεσό-Σε διαβούλευση μεγάλο έργο της Universal Green Energies
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Τα 26 σημαντικά έργα υποδομής και το κόστος τους στον προϋπολογισμό 2025 και στο ΜΔΠ 2025-2027 (πίνακας)
Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό
Μ. Κεραυνός: Οι προτεραιότητες του προϋπολογισμού 2025 και του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2025-2027
Προϋπολογισμός 2025: Αυξημένες αναπτυξιακές δαπάνες κατά 2,1%, μείωση μόνιμων θέσεων στο δημόσιο
Γιατί διαφώνησε με την απόφαση για αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου για τον GSI ο αντιπρόεδρος της ΡΑΕΚ