Powered by

ACTA: Άμεσα διορισμός υφυπουργού τουρισμού

Ο καινούργιος χρόνος για τον τουρισμό δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, αναφέρει πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου Ντίνος Κάκκουρας σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του. «Η αβεβαιότητα από τις εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά και τα αρνητικά μηνύματα από την ρωσική αγορά είναι δύο από τις πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη νέα χρονιά».

 Όλοι οι συντελεστές του τουρισμού της Κύπρου τόσο τον ιδιωτικό όσο και  κρατικό τομέα θα πρέπει άμεσα να ενσκήψουμε στα διαχρονικά προβλήματα αλλά και στα έκτακτα προβλήματα του τουρισμού  μας και με υπευθυνότητα να βρούμε άμεσα λύσεις, αναφέρεται.

«Ο ACTA με πρόσφατη επιστολή προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας έχει ζητήσει τον άμεσο διορισμό Υφυπουργού ή Επίτροπου Τουρισμού, ο οποίος να ενισχύεται με τη δημιουργία της Εθνικής Επιτροπής Τουρισμού στην οποία θα συμμετέχουν τουριστικοί φορείς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, αλλά και εμπειρογνώμονες. Ο υπεύθυνος του τουρισμού μαζί με την επιτροπή θα έχουν την ευθύνη για τον καθορισμό της στρατηγικής για τον τουρισμό, αλλά και θα επιλύουν έκτακτα περιστατικά όπως τα πιο πάνω».

 

Δειτε Επισης

Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Κίνηση υψηλής στρατηγικής για την Aegean το «άνοιγμα» στην Ινδία-«Ο επόμενος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας»
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη
Έντονος προβληματισμός και ξεκάθαρα μηνύματα ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ προς τις συντεχνίες για τις απεργίες
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
ΟΕΒ: Απαράδεκτες και προκλητικές οι απειλές για απεργία στα ξενοδοχεία
ΚΕΒΕ: Αδικαιολόγητη και παράτυπη η απόφαση για απεργίες στα ξενοδοχεία
Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Πάφου-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Θάνος Μιχαηλίδης: Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων...Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται η ροή των κρατήσεων