powered by

Άππιος: Παράλογες πρόνοιες για νέα δάνεια

Ως υπερβολικά αυστηρή χαρακτηρίζει ο CEO της Τράπεζας Πειραιώς Κύπρου Γιώργος Άππιος την οδηγία για παραχώρηση νέων δανείων.

Οι αλλαγές που γίνονται σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις όπως στην Κύπρο, συνήθως πάνε από το ένα άκρο στο άλλο, σχολίασε. Σταδιακά θα βρούμε τη χρυσή τομή για κάποιες λίγο παράλογες πρόνοιες ώστε να γίνουν πιο πρακτικές, ανέφερε χαρακτηριστικά στη κάμερα του InBusinessNews.

Ερωτούμενος για την κατάσταση σήμερα, σχολίασε πως αν μας ρωτούσαν τον Απρίλιο του 2013 να σκιαγραφήσουμε την κατάσταση που θα επικρατούσε, σίγουρα θα ήταν πιο ζοφερή.

«Κάναμε τρομερή δουλειά εσωτερικά στις τράπεζες με αλλαγές κανονισμών όπως προνοούνταν στο Μνημόνιο και μάλιστα εντός χρονοδιαγραμμάτων», σχολίασε.

Σύμφωνα με τον κ. Άππιο, το υπόλοιπο περιβάλλον όπως οι πελάτες και η οικονομία ευρύτερα είναι που δεν έχουν αλλάξει ακόμα. Θα πρέπει να εκπαιδευτούν όλοι ώστε όταν τελικά έρθει η ανάπτυξη να έχουμε σταθερή πορεία της οικονομίας, σημειώνει ο κ. Άππιος.

 

Δειτε Επισης

Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
Το πλήρως ανακαινισμένο Holland & Barrett στο Metropolis Mall και η καινοτόμα προσθήκη του νέου καταστήματος
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες