Kapnos: Δωρεάν wifi σε κάθε διαδρομή

Με μια νέα υπηρεσία εμπλουτίζει τις παροχές στους επιβάτες των λεωφορείων της η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle. Πρόσφατα εγκατέστησε συστήματα παροχής δωρεάν wifi σε όλα τα οχήματα της εταιρείας, με σκοπό ο κάθε επιβάτης να αξιοποιεί τον χρόνο μετάβασης από και προς τα αεροδρόμια της χώρας για εργασία, ενημέρωση ή ψυχαγωγία.

«Στόχος μας να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες μας στο χαμηλότερο κόστος, όπως κάνουμε εδώ και χρόνια με την υπηρεσίας μετάβασης στα αεροδρόμια. Το δωρεάν wifi εντάσσεται σε αυτά τα πλαίσια δράσης της εταιρείας, ενώ ήδη έχουμε λάβει ιδιαίτερα θετικά μηνύματα από πελάτες μας. Την ίδια ώρα συνεχίζουμε τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης του προσωπικού μας, είτε σε θέματα οδικής ασφάλειας και καλής οδήγησης είτε σε θέματα εμφάνισης και καλής συμπεριφοράς» τόνισε μιλώντας στο InBusinessNews ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Πάμπος Καπνός.

Νέα δρομολόγια κατά την περίοδο των εορτών έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή από την εταιρεία για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατιού κοινού, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Καπνός σύντομα κάτι καινούργιο θα κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση στον κόσμο. Κληθείς να απαντήσει σε τι αναφέρεται αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα: «Θα είναι κάτι μεγάλο!».

Η εταιρεία Kapnos Airport Shuttle συνδέει τη Λευκωσία με το αεροδρόμιο Λάρνακας εδώ και πέντε  χρόνια, ενώ το 2014 άρχισε δρομολόγια και προς τον αερολιμένα Πάφου τόσο από την πρωτεύουσα όσο και από τη Λάρνακα. Την ίδια ώρα μέσω άλλων εταιρειών του ομίλου Kapnos μεταφέρει μαθητές σε σχολεία, προσφέρει υπηρεσίες τουριστικών εκδρομών σε εταιρείες που επιχειρήσεις που εξυπηρετούν τουρίστες αλλά και μεμονωμένων εκδρομών για ντόπιους επιβάτες. Ο στόλος του ομίλου ανέρχεται στα 70 λεωφορεία.

Δειτε Επισης

Πόλυς Γεωργιάδης: Αναγνώριση της ποιότητας υπηρεσιών της Synlab Κύπρου η πρόταση εξαγοράς από Medicover
ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς