Digital Marketing Forum: Συνδεθείτε τώρα με τους experts!

Το 11ο Digital Marketing Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στο Hilton Park, έχει ήδη αρχίσει να ανάβει συζητήσεις στο διαδίκτυο, με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης social media experts, που θα είναι παρόντες στο συνέδριο και μπήκαν από τώρα σε διάλογο με τους ενδιαφερόμενους χρήστες! Μπείτε κι εσείς στις συζητήσεις και δηλώστε ταυτόχρονα συμμετοχή στο φόρουμ.
 

Με μια ακόμα καινοτομία, που φέρνει κοντά ενδιαφερόμενους, διοργανωτές, υποστηρικτές, ομιλητές και ειδικούς, έρχεται φέτος ενδυναμωμένο το 11ο Digital Marketing Forum. Χάρη στη συνεργασία της ΙΜΗ και της Dynamic Works & Thinkers, οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί ήδη να συνδεθεί μέσα από το κινητό, το laptop ή το tablet του και να μπει σε συζητήσεις που αφορούν στα θέματα του συνεδρίου και συνεπώς σε ό,τι πιο νέο τρέχει στον τομέα του των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, θα είναι μέσα στο θέμα και θα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις προτού καν το συνέδριο αρχίσει! Η δυνατότητα αυτή της συνεχούς ψηφιακής ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων θα δίδεται, επίσης, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Η καινοτομία αυτή δίδει, συνάμα, την ευκαιρία σε κάθε εταιρεία ξεχωριστά, μέσα από τη συμβολή των ειδικών και του διαλόγου μαζί τους, να βρει νέα εργαλεία για να αναπτυχθεί στα social media με τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Hashtag #dmcy14
Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, με τη συμβολή της Dynamic Works & Thinkers το hashtag #dmcy14 στο Twitter ή μέσω Facebook και μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε, κατά τη διάρκεια της βδομάδας, με τους διεθνούς φήμης social media experts που θα βρίσκονται και στο φόρουμ. Επιλέξτε τη στρατηγική social media που ταιριάζει στην επιχείρηση σας, μπείτε στο χώρο, κατακτήστε τον και εκμεταλλευτείτε τα σωστά εργαλεία. Μοιραστείτε με τους ειδικούς του χώρου τόσο στο φόρουμ όσο και διαδικτυακώς τα καλύτερα επιτυχημένα πρακτικά παραδείγματα και τι κάνουν για να ξεχωρίσουν οι πιο επιτυχημένες στα social media εταιρείες. Ακολούθως, αναζητείστε και βρείτε τις δικές σας ιδανικές λύσεις. Επισημαίνεται ότι η ομάδα της Dynamic Works & Thinkers θα βρίσκεται στο χώρο καθόλη τη διάρκεια του φόρουμ της 5ης Δεκεμβρίου, για να καλύψει ομιλίες, συζητήσεις και παρασκήνια μέσα από Live Tweets. 

Η νέα όψη του μάρκετινγκ 
Στο φόρουμ έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του μάρκετινγκ και των social media, αναπτύσσοντας θέματα που αγγίζουν την αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, με τη συμβολή του ψηφιακού κόσμου και των δυνατοτήτων του. Η διοργάνωση στόχο έχει να μεταφέρει και να ξεναγήσει το κοινό στον κόσμο των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου το μάρκετινγκ προσλαμβάνει μέρα με τη μέρα διαστάσεις που δεν μπορούν να αγνοούνται από οποιαδήποτε σύγχρονη επιχείρηση, η οποία θέλει να βρίσκεται με αξιώσεις στο παιγνίδι της αγοράς και του ανταγωνισμού. 

Το ακροατήριο
Το συνέδριο απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη μάρκετινγκ από επιχειρήσεις όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε: Εταιρείες Διαφήμισης και Επικοινωνίας, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων, Media Planners, Media Agencies, Υπηρεσίες Marketing (Direct Sales, Direct Marketing, Δημόσιες Σχέσεις, CRM), Εταιρείες Ερευνών Αγοράς, Συμβούλους Marketing, Επαγγελματίες Πωλήσεων, Brand Managers, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Γενικούς Διευθυντές και Line Managers από επιχειρήσεις και On Line Media.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φόρουμ κάντε κλικ εδώ: www.imhbusiness.com

Οργανωτής: IMH. Χορηγοί: Cablenet, Dynamic Works & Thinkers, Geo. Pavlides & Araouzos Ltd και Powersoft Computer Solutions. Χορηγοί Επικοινωνίας: InBusinessNews.com, περιοδικό IN Business, sigmalive.com και www.ilovestyle.com. Υπό την αιγίδα του ΙΑΒ Hellas, του Συνδέσμου Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κύπρου και του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και e-mail: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο