Eurosuccess Consulting: Στηρίζει τις μελλοντικές Επιχειρηματίες

Ο Συμβουλευτικός Οργανισμός Eurosuccess Consulting, στα πλαίσια συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό έργο Women entrepreneurship enhancement – WIN, συμμετείχε στην εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων η οποία διεξήχθη μεταξύ 10-12 Δεκεμβρίου 2014, στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας.

Μαζί με τα στελέχη της Eurosuccess, στην εν λόγω εκπαίδευση, συμμετείχε και η κυρία Έλενα Τάνου, Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας (ΕΒΕ Λευκωσίας), η οποία κατέχει και τον τίτλο της European Ambassador Entrepreneur.

Η Eurosuccess, στα πλαίσια του έργου και με την συνεργασία του ΕΒΕ Λευκωσίας, της κυρίας Τάνου καθώς και διαφόρων άλλων εμπειρογνωμόνων και εκπαιδευτών, θα αναλάβουν, εντός του 2015, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν νέες οι οποίες επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση, σε θέματα όπως Χάραξη Στρατηγικής, Επιχειρηματική Οργάνωση, θέματα Μάρκετινγκ, Λογιστική διαχείριση, εξωτερικές συνεργασίες κλπ.

Αναλυτικότερα, το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των γυναικών σε επαγγελματικό επίπεδο, η κατανόηση των χαρακτηριστικών της γυναικείας επιχειρηματικότητας και η σχέση τους με το γεωγραφικό και κοινωνικό-οικονομικό πλαίσιο καθώς και η προώθηση της δημιουργίας και λειτουργίας νέων επιχειρήσεων.

Τα σημαντικότερα στάδια του έργου εν συντομία είναι η Έρευνα μέσα από μελέτη διαφόρων πηγών και ερωτηματολογίων για την κατανόηση της υφιστάμενης κατάστασης, των αναγκών και ελλείψεων στην κάθε χώρα η οποία μετέχει στο έργο, η Αναβάθμιση και Προσαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών και εργαλείων, η Εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων και η Πιλοτική Εφαρμογή στην κάθε χώρα η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα (Κύπρος, Ουγγαρία, Πολωνία και Ιταλία).

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 24 μήνες, από 01/11/2013 μέχρι 31/10/2015.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου www.win-project.eu, καθώς και την ιστοσελίδα της Eurosuccess Consulting www.eurosc.eu.

 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο