1o τεχνικό σεμινάριο Sauer Service on the Road

Η Dememarine Services  του Ομίλου Δημητριάδη , επίσημος αντιπρόσωπος του Sauer Compressor στην Κύπρο, διοργάνωσε το 1o τεχνικό σεμινάριο Sauer Service on the Road,  που πραγματοποιήθηκε  2 - 4 Δεκεμβρίου 2014 στη Κύπρο, παρουσιάζοντας τους Air Cooled & Watercooled Sauer Compressors για τη ναυτιλία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να αποκτήσουν θεωρητική γνώση γύρω από τη εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση των compressors  ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να αποσυναρμολογήσουν ένα 3-stage Air Cooled compressor και να πραγματοποιήσουν τη σημαντικότερη συντήρηση του χρόνου ζωής ενός συμπιεστή, αυτή των 4000 ωρών.   

«Το Sauer 3L Container … έκλεψε την παράσταση… εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη λειτουργία του WP81L compressor  σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, όπως συμβαίνει στο μηχανοστάσιο ενός πλοίου.    Οι fleet managers, Superintendants, Technical & Purchasers από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες πραγματοποίησαν τις ανάλογες μετρήσεις θερμοκρασίας  και επιβεβαίωσαν την ομαλή λειτουργία του συμπιεστή», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.  

Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η παρουσίαση του πρωτοποριακού μοντέλου προβλεπτικής συντήρησης Sauer Easy Care Concept.

Η Dememarine Services του Ομίλου Δημητριάδη, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τεχνικές παρουσιάσεις οι οποίες συνδυάζουν τη θεωρητική και τεχνική εμπειρία στο χώρο της ναυτιλίας, καταλήγει η ανακοίνωση.  

 

Δειτε Επισης

Πόλυς Γεωργιάδης: Αναγνώριση της ποιότητας υπηρεσιών της Synlab Κύπρου η πρόταση εξαγοράς από Medicover
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο