Ατμόσφαιρα Χριστουγέννων από το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin
11:59 - 18 Δεκεμβρίου 2014

Κάθε παιδί κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων προσμένει ένα ξεχωριστό δώρο από τον Αϊ Βασίλη ή τουλάχιστον από την οικογένεια του. Έως τις 12 Ιανουαρίου 2015, μέσα από την ενέργεια “Γράμμα στον Αϊ Βασίλη”, το ίδρυμα των Andrey και Julia Dashin με μεγάλη του χαρά θα προσφέρει σε όλα τα παιδιά που θα στείλουν το δικό τους γράμμα το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα ζητήσουν ή κάτι εναλλακτικό αν αυτό δεν είναι εφικτό. Το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να αποστείλουν το δικό τους γράμμα προς τον Αϊ Βασίλη στο Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin’s Foundation.
Το γράμμα μπορεί να έχει οποιαδήποτε μορφή και θέμα και μπορεί να περιλαμβάνει ζωγραφιές και φωτογραφίες. Πρέπει να είναι γραμμένο στο χέρι, να μην υπερβαίνει τη μία σελίδα μήκους Α4 και να συνοδεύεται από γραπτή συγκατάθεση του γονιού ή κηδεμόνα και την ταχυδρομική διεύθυνση του παιδιού. Μπορεί να σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@dashinfoundation.org, στο φαξ 25-246220 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση Λάμπρου Κωνσταντάρα 35, Κάτω Πολεμίδια, 4156, Λεμεσός.
Σε συνέχεια της πιο πάνω ενέργειας, τα παιδιά που θα στείλουν γράμμα στον Αϊ Βασίλη θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και στο διαγωνισμό “Ο Αϊ Βασίλης Έρχεται!”. Τα καλύτερα, πιο συγκινητικά γράμματα προς τον Αϊ Βασίλη θα βραβευθούν. Οι νικητές όχι μόνο θα λάβουν το χριστουγεννιάτικο τους δώρο, αλλά ο Αϊ Βασίλης θα τους επισκεφθεί προσωπικά στο σπίτι τους τις μέρες των Χριστουγέννων για να τους το παραδώσει. Ο διαγωνισμός λήγει στις 24 Δεκεμβρίου 2014.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το ίδρυμα, που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει περίπου 200,000 ευρώ, θα συνεχίσει να στηρίζει την κυπριακή κοινωνία με ένα ετήσιο προϋπολογισμό περίπου μισού εκατομμυρίου ευρώ. Σκοπός του είναι να συνεχίσει να προσφέρει δωρεές χρηματικών ποσών, αξιολογώντας πολύ προσεκτικά τα πρόσωπα που θα επιλέγονται γι’ αυτές.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πάνω ενέργειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ιδρύματος http://www.dashinfoundation.org/