Powersoft: Νέα προϊόντα για επιχειρηματίες

Μια καινούργια οικογένεια προϊόντων για συγκεκριμένη κατηγορία επιχειρηματιών, θα λανσάρει η εταιρεία Powersoft Computer Solutions Ltd. Αυτό τόνισε ο software innovation architect και CEO της εταιρείας, Γιώργος Μαλέκκος, μιλώντας για τα πλάνα του εντός του 2015, ενώ όπως είπε, και το 2016, αναμένεται να ολοκληρωθεί η δεύτερη γενιά του Powersoft365, η οποία, όπως είπε, θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του λιανικού εμπορίου τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. 

Το προϊόν Powersoft365 λανσαρίστηκε στην αγορά το 2011. Η Powersoft, μετά από μακροχρόνιες συναντήσεις και ελέγχους, κατάφερε να συνάψει συμφωνία με τη Cyta για την cloud οικογένεια προϊόντων Powersoft365 και συναποφασίστηκε η προσφορά του λογισμικού με τη μορφή του saas software as a service. Η επιτυχία του οδήγησε στη δημιουργία τριών άλλων προϊόντων διαχείρισης αποθέματος, λιανικής πώλησης και ενός εξειδικευμένου για καταστήματα μόδας. Να σημειωθεί επίσης, ότι το Powersoft365 διδάσκεται σε όλα τα πανεπιστήμια και κολέγια της Κύπρου ως κανονικό μάθημα, computerised accounting. 

 

Τα προϊόντα που φέρουν το συγκεκριμένο brand είναι τα: Powersoft365 accounting by cyta, Powersoft365 stock control/ pos by cyta και Powersoft365 modapro by cyta. 

Η εταιρεία Powersoft Computer Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής λογισμικού στην Κύπρο και δραστηριοποιείται από το 1993. Εκτός από την Κύπρο, το συγκεκριμένο της προϊόν, το Powersoft365,   βρίσκεται εγκατεστημένο σε Μάλτα, Ντουμπάι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σομαλία. 

«Οι ρυθμοί αγοράς  της υπηρεσίας είναι αυξανόμενοι καθημερινά με μια αύξηση πέραν του 80% κάθε εξάμηνο», τόνισε ο κ. Μαλέκκος. «Όσο περισσότερο γίνονται κατανοητά τα πλεονεκτήματα του cloud computing τόσο περισσότεροι θα είναι και οι χρήστες αυτών των υπηρεσιών», κατέληξε. 

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta