CIM: Μέλος στο EURASHE

Το CIM επιλέγηκε από το European Association of Institutions of Higher Education (EURASHE) σαν μέλος κατά την διάρκεια των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Βίλνιους, Λιθουανία στις 5 Δεκεμβρίου. Αξίζει να τονιστεί ότι το CIM είναι το πρώτο κυπριακό κολλέγιο που γίνεται δεκτό ως μέλος.

Το EURASHE ιδρύθηκε 1990 και η βάση του βρίσκεται στις Βρυξέλλες. Αποτελεί την Ευρωπαϊκή Ένωση των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που προσφέρουν επαγγελματικά προγράμματα προσανατολισμένα και συμμετέχουν στην εφαρμοσμένη και το επάγγελμα που σχετίζονται με την έρευνα εντός των κύκλων της Μπολόνια.

Επί του παρόντος, περίπου 1100 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε 40 χώρες εντός και εκτός του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης είναι μέλη του EURASHE. Η Ένωση είναι σήμερα κυρίως μέσω Εθνικών Ενώσεων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης και των μεμονωμένων ιδρυμάτων, όπως Πανεπιστήμια, Κολέγια και Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών, καθώς και μέσω άλλων επαγγελματικών ενώσεων και οργανώσεων ενδιαφερομένων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Η επίσημη ένταξη του CIM στο EURASHE θα γίνει κατά την διάρκεια των εργασιών του ετήσιου Συνεδρίου του EURASHE που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Λισαβόνα στις 15 Απριλίου. Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του  EURASHE.  

 

Δειτε Επισης

Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Μιχάλης Δαμιανός: Επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις αναβαθμίζουν τον τομέα της υγείας
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο