Globaltraining: Νέα μαθήματα Diploma in PR του CIPR

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο/workshop Δημοσίων Σχέσεων που πραγματοποιήθηκε στις 28, 29 και 30 Νοεμβρίου 2014 στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining στην Αθήνα, με αφορμή την έναρξη σπουδών του επαγγελματικού τίτλου σπουδών του CIPR (Chartered Institute of Public Relations).
 
Στο σεμινάριο συμμετείχαν πάνω από 100 επαγγελματίες του χώρου των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ, Διαφήμισης, καθώς και από άλλους τομείς, που το παρακολούθησαν Live από την αίθουσα ή Live on Line, από διάφορα σημεία της Ελλάδας, Κύπρου και Ρουμανίας, μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα της Globaltraining. Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνδυασμό με Live Online και σε τάξεις.
 

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος, επικεφαλής του εκπαιδευτικού προγράμματος για το CIPR στην Ελλάδα την Κύπρο και τη Ρουμανία, o οποίος δήλωσε σχετικά: “Το τριήμερο εργαστήρι Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας που πραγματοποιήθηκε ήταν και η έναρξη των επαγγελματικών σπουδών του CIPR για την απόκτηση του Diploma in Public Relations που προσφέρεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Globaltraining. Σαν επαγγελματίας Δημοσίων Σχέσεων, είχα την χαρά να ανταλλάξω εμπειρίες από τον κλάδο μας καθώς επίσης και να μοιραστούμε καλές πρακτικές και case studies που βασίζονται στην ανθρώπινη επικοινωνία και στη δημιουργία σχέσεων που διέπονται από αμοιβαία κατανόηση και εμπιστοσύνη. Το επαγγελματικό Δίπλωμα στις Δημόσιες Σχέσεις προσφέρει στον κάθε επαγγελματία την κατανόηση της σωστής στρατηγικής Δημοσίων Σχέσεων και πως μπορεί να επιφέρει αποτελέσματα στις επιχειρήσεις για μεγαλύτερα μερίδια αγοράς, κέρδη, φήμη, αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών και πολλά άλλα”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δρ. Μάρκος Κωμοδρόμος παρουσίασε το νέο βιβλίο που έγραψε μαζί με τον συνάδελφο του Δρ. Νικόλα Νικολή "Principles of Public Relations”.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν επίσης ο Κίμων Αντύπας, CEO της Publicis Consultants και Μέλος της Δ.Ε. του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της ΕΔΕΕ και η Μαρία Παπάζογλου, MCIPR, της My Publics.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον δεύτερο κύκλο σπουδών του φέτος σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρουμανία από την Globaltraining τον Ιανουάριο του 2015 ενώ μια υποτροφία για το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών διατίθεται μέσω της Globaltraining.

Πληροφορίες στο 22 841548 Κα Σταυρούλα Βασιλείου vasiliou.s@globaltraining.org  και στο www.globaltraining.org 

Δειτε Επισης

ΠΔΣ: Απαράδεκτη η αμφισβήτηση της εντιμότητας και ακεραιότητας των μελών του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Η πρωτοποριακή συνεργασία Πανεπιστημίου Νεάπολις, ΕY Κύπρου και ACCA για το ακαδημαικό έτος 2024-2025
Ανδρέας Χατζηγιάννης: Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο μιας κινεζικής μονοκρατορίας στη ναυτιλία η Ευρώπη
Δέκα υποτροφίες από το Enavsma Foundation για την ακαδημαϊκή περίοδο 2024-2025
Ινστιτούτο Κύπρου: Η τεχνητή νοημοσύνη για ασφαλέστερες συνταγές φαρμάκων στο Hackathon
Altius Insurance: Ανανέωση συνεργασίας με ΠΑΣΥΝΟ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Διπλή αναγνώριση από CGIUKI για μεταπτυχιακό πρόγραμμα του EIMF
Πιστωτικός κίνδυνος και εξελίξεις ESG στο Credit Risk Management Conference
Επιμελητήριο Αμμοχώστου και ΤΕΠΑΚ: Επιτυχής διάλεξη για την ψηφιακή καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς
Βραβείο Oxygen for Democracy για τη Δημοκρατία και την Ειρήνη στην Κύπρο